apr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
LEES ALLE RECENSIES10-2-2006 - Bezocht: 9 keer - Hoofdgerecht - Zwitserland - Smelt 3 el boter in een koekenpan en fruit hierin de ui. Doe het vlees erbij en bak h...... 500 gram kalfsvlees, in dunne reepjes 1 ui, gesnipperd 5 el boter zout, versgemalen zwa.....
9-2-2006 - Bezocht: 27 keer - Bijgerecht - Nederland - Kook de aardappels gaar in water met kurkuma en zout. Giet af en vang 100 ml kookvoch...... 1 kg aardappels, geschild en in blokken 1/2 tl kurkuma 100 ml olijfolie (extra vergine) .....
8-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verhit de olie in een grote braadpan op halfhoog vuur en bak de aardappels, regelmati...... 1 grote ui, fijngehakt 1 teentje knoflook, gehakt 5 aardappels, geschild en in blokken .....
8-2-2006 - Bezocht: 22 keer - Bijgerecht - Turkije - Rasp de gewassen courgette met het groffe gedeelte van de rasp en pers er met je hand...... 1 grote courgette 2 bosuien, gesnipperd 1/2 bosje peterselie, fijngehakt 1/2 bosje dill.....
8-2-2006 - Bezocht: 14 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Verhit de olie in een wok of braadpan op halfhoog vuur en voeg de knoflook en lomboks...... 600 gram kipfilet, in repen 4 teentjes knoflook, gehakt 3 rode lomboks, in ringetjes 3 .....
7-2-2006 - Bezocht: 19 keer - Bijgerecht - Rusland - Smelt de boter op halfhoog vuur in een grote koekenpan en bak daarin de champignons e...... 350 gram champignons (of beter nog, een combinatie van diverse paddestoelen), fijngehakt .....
7-2-2006 - Bezocht: 15 keer - Lunchgerecht - Thailand - Bak de kipfilet gaar. Van vuur af de rest van de ingredienten toevoegen. Proef of er ...... 250 gr. kipfilet, fijngehakt 3 el gehakte koriander 2 lenteuitjes, fijngesneden 1 rode .....
7-2-2006 - Bezocht: 9 keer - Bijgerecht - Nederland - Doe de walnoten en de knoflook in een blender en maal ze tot een pasta. Voeg eventuee...... 175 gram gedopte walnoten 4 teentjes knoflook, gehakt 350 ml kippenbouillon 2 el zonneb.....
6-2-2006 - Bezocht: 24 keer - Hoofdgerecht - Suriname - Trek de bouillon van alle ingredienten en breng op smaak met de chinese sojasaus. Haa...... ca. 2 l. water 1 Soepkip of stukken 1 stengel sereh 1 bol knoflook, grof gehakt (gewoon.....
5-2-2006 - Bezocht: 24 keer - Bijgerecht - Midden Oosten - Kook de aardappels in water met zout net gaar en laat ze goed afkoelen. Verhit de ol...... 600 gram vastkokende aardappels, geschild en in blokken 4 el olijfolie 3 teentjes knoflo.....
5-2-2006 - Bezocht: 8 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Combineer de eerste 10 ingrediënten in een kom. Marineer hierin de visfilets en zet z...... 125 ml olijfolie 2-3 el gehakte bladpeterselie 3 el gehakte koriander 3 teentjes knoflo.....
5-2-2006 - Bezocht: 12 keer - Bijgerecht - Marokko - Rooster de paprika's onder de gril of in een zeer hete oven tot ze zwart beginnen te ...... 1 grote rode en 1 grote groene paprika 3 tomaten, ontveld en in blokjes 3 teentjes knofl.....
5-2-2006 - Bezocht: 9 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olijfolie op halfhoog vuur in een grote braadpan en fruit de uien en knoflo...... 1 kg gemengde visfilets, bv. kabeljauw, zeebaars, heek in stukken van 4 cm 1 dl olijfolie.....
5-2-2006 - Bezocht: 8 keer - Bijgerecht - Turkije - Was de spinazie en verwijder eventuele taaie steeltjes. Doe de blaadjes zonder water ...... 500 gram spinazie 1 ui, grofgehakt 1 teentje knoflook 2 tomaten, ontveld en gehakt 75 .....
5-2-2006 - Bezocht: 211 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Verhit op halfhoog vuur de olie of boter in een grote braadpan of tajine en braad hie...... 500 gram runderstoofvlees in blokjes 2 el boter of zonnebloemolie 2 uien, gehakt 2 teen.....
<< .... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 .... >>