LAATSTE RECEPTEN


dec 11 2017

KROKANT CHINEES BUIKSPEK

BEKIJK DIT RECEPT

dec 11 2017

KANTONESE NOEDELS

BEKIJK DIT RECEPT

apr 20 2017

ZWEEDSE GEHAKTBALLETJES IN ROOMSAUS

BEKIJK DIT RECEPT

jan 19 2017

VLAAMSE STOVERIJ

BEKIJK DIT RECEPT

jan 19 2017

ZACHTE KNOFLOOK PARMEZAAN PRETZELS

BEKIJK DIT RECEPT

LAATSTE RECENSIES VAN ADRESJES

sep 21 2017

BURGERVEEN - PALINGROKERIJ DIRK EN ANNEKE EVELEENS

jul 31 2017

AMSTERDAM - SHABU SHABU

jul 23 2017

KALDENKIRCHEN (DUITSLAND) - RUSTICA

jul 22 2017

SCHEVENINGEN - HET HARINGHUISJE BV

mei 22 2017

AMSTERDAM - DE MEESTERSLIJPERS
Zelf recensie op adresje toevoegen
Andere recensies op adresjes

GESTOOMDE VISROLLETJES


INGREDIENTEN

8 tong- of tongscharfilets
zout, peper
24 grote basilicumblaadjes
4 gedroogde tomaten, fiingesneden
200 g verse zalmfilet, in 8 repen
4 el pesto

voor de tomaten-sjalotjessaus:
2 el boter of margarine
2 sjalotjes, fijngesneden
2 dl visbouillon (van tablet)
2 dl slagroom
3 gedroogde tomaten, fijngesneden
zout en peper
3 el fijngesneden kruiden (dille en bieslook)
extra nodig: magnetronfolie stoommandje of stoompan