apr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
LEES ALLE RECENSIES15-4-2009 - Bezocht: 31 keer - Hoofdgerecht - Italie - Leg de peultjes twee minuten in kokend water, spoel ze af en dep ze droog. Maak een ...... 4 forellen 100 gr peultjes 100 gr roomkaas 100 gr Hollandse garnalen 2 charlotjes in h.....
9-4-2009 - Bezocht: 26 keer - Hoofdgerecht - Italie - Wikkel de katenspek ruim om de haasjes en zet ze vast met een sateprikker. De olie...... 4 varkenshaasjes van ong. 175 gr. 1 potje zongedroogde tomaten op olie. 150 gram katensp.....
7-4-2009 - Bezocht: 25 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de cannelloni voorzichtig in ruim water met wat zout in drie minuten. Spoel ze a...... I pak cannellloni. (16 stuks) Grand italia bv of liever nog verse !!! 400 gram Gerookt ki.....
5-4-2009 - Bezocht: 22 keer - Hoofdgerecht - Italie - Rooster de pijnboompitjes ca. 3 min in een droge, hete tefalpan. Laat afkoelen Verkr...... 500 gram (voor grote eters) spaghetti 175 gram feta 75 gram pijnboompitten 1 grote ui .....
31-3-2009 - Bezocht: 24 keer - Lunchgerecht - Amerika - Meng komkommer met tomaat, uien, peterselie, munt en 1/2 tl citroensap. Breng op smaa...... <a href="/recept/Tsatsiki/saus">1 Tzatziki recept</a> 1 komkommer, in kleine stukjes 2.....
26-3-2009 - Bezocht: 33 keer - Nagerecht - Antillen+Caraibben - Ik kom met ruim koud water, gelatine in 10 minuten weken. Intussen platbord met boter...... 2 blaadjes witte gelatine 1 theelepel boter of margarine 1 1/2 eetlepel witte basterdsui.....
26-3-2009 - Bezocht: 32 keer - Nagerecht - Nederland - Zet de oven aan op ongeveer 200 graden en warm 10 minuten voor. Begin dan aan het bes...... 1/2 blik delmonte <a href="/recept/3/Franse/sauzen">peren</a> 1 kopje meel 1 kopje witte.....
2-2-2009 - Bezocht: 23 keer - Bijgerecht - Nederland - Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een wok. Roer de kerriepoeder door de olie. S...... 1 eetlepel olijfolie 1/2 zakje walnoten (a 55 gram) 1 kilo spruitjes, gewassen, voorgeko.....
19-1-2009 - Bezocht: 57 keer - Lunchgerecht - Thailand - Wok verwarmen zonder olie, tot gloeiend heet. Olie in wok en vlees erbij, goed bak...... 1 kopje rijst, gekookt en goed afgekoeld (liefst van de avond ervoor) 2 teentjes knoflook.....
28-12-2008 - Bezocht: 32 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Smelt de boter, doe er de tomatenpuree bij en de peper. Even laten pruttelen dan de k...... 400 gr. kabeljauwfilet 1 paprika, in reepjes 4 tomaten , in dunne plakken 2 uien, in r.....
27-12-2008 - Bezocht: 30 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Zet een ketel met ruim water op en kook de penne rigate al dente. Neem een grote braa...... 16 scampi’s 200 gr penne rigate 400 gr tomaten uit blik ½ ui, fijngesnipperd 2 teentje.....
1-12-2008 - Bezocht: 23 keer - Bijgerecht - Amerika - Doe de verse tomaten, tomaat uit blik, de helft van de olie, de bouillon, suiker en o...... 1 kg, ontveld en grof gehakt trostomaat 1 blik a 400 gram tomaatblokjes 80 ml extra vier.....
1-12-2008 - Bezocht: 28 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de koolrabi's en snijd ze in dunne plakken. Maa...... 100 gram geitenkaas 20+ 1 zakje waterkers (75 g) 4 tomaten 2 aardappelen 2 kleine kool.....
1-12-2008 - Bezocht: 44 keer - Hoofdgerecht - Vietnam - Bereidingswijze Wortelen schoonmaken en in stukken snijden. Uien pellen en snipperen...... 4 takjes koriander 1 eetlepel limoensap 2 dl kokosmelk snuf zout en peper 1 groentebou.....
1-12-2008 - Bezocht: 30 keer - Bijgerecht - Nederland - Pel de ui en hak deze fijn. Maak de wortels schoon en snijd ze in dunne plakjes. Ve...... 2 el rozijnen 1 el olie 2 el (hot) kerriepoeder 1 ui 400 gr wortelen zout .....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 .... >>