RECEPT GEVULDE LENTE FOREL

Heerlijk met gekookte aardappels met peterselie en verse wortels met dille..

Haal de forel zelf altijd bij een kweker. Verser kan natuurlijk niet en goedkoper dan bij de visboer. Kinder vinden zo,n bezoek prachtig en zo zien ze ook wat ze s,avonds op hun bord krijgen.. Vis komt toch niet uit de supermarkt !!

Vis gerecht uit Italie voor 4 personen, geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • 4 forellen
  • 100 gr peultjes
  • 100 gr roomkaas
  • 100 gr Hollandse garnalen
  • 2 charlotjes in halve dunnen ringen.
  • zwarte peper
  • zeezout
  • 1 citroen

Bereiding

Leg de peultjes twee minuten in kokend water, spoel ze af en dep ze droog.
Maak een mengsel van de roomkaas en de carlotjes, breng op smaak met peper en zout en voeg op het laatst voorzichtig de garnalen toe.
Snij de citroen door de helft en wrijf hiermee de forel in.
Vul de forellen met een handje peultjes en een flinke lepel van de vulling.
Wikkel ze in folie.

verwarm de oven voor op 180 gr en leg de forel in het midden voor ong. 20 minuten.

Recept 30 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Vorige week geprobeert :D heerlyk recept :D:D echt een lkkr frisse smaak, wel meot ik zeggen dat ik er een beetje geraspte citroen schil en 2 schijfjes citroen per visje erin had gedaan en het op smaak had gemaakt met frisse kruiden. Ook heb ik de binnenkant van de forel goed ingestreken met knoflook-kruidenboter. Ik ga de volgende keer wat extremer werken met verse knoflook omdat ik het zelf heerlyk vind