apr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
LEES ALLE RECENSIES27-3-2006 - Bezocht: 16 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Kruid de visfilets met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit de olie in ee...... 4 witvisfilets (ca. 200 gram per stuk) zout en peper bloem 4 el olijfolie 1 kleine ui,.....
26-3-2006 - Bezocht: 10 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Doe alle ingredienten in een pan breng het aan de kook laat het 1 uur sudderen zeef d...... 4 uien in in vieren 2 preien in plakjes en gewassen 5 middel grote wortels fijn gehakt .....
22-3-2006 - Bezocht: 15 keer - Lunchgerecht - Italie - Porcini uit laten lekken en vocht bewaren. Fruit de ui, porcini en knoflook in wat...... 1 kopje risotto rijst 1 stukje parmezaan, fijn geraspt 10 gram porcini, gewelt in heet w.....
19-3-2006 - Bezocht: 12 keer - Bijgerecht - Griekenland - Roer in een schaal de ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng er de tonijn ...... 1 blik kikkererwten, uitgelekt 2 blikjes tonijn op water, uitgelekt 4 gehakte lente-uien.....
18-3-2006 - Bezocht: 17 keer - Bijgerecht - Ierland - Meng de bloem met zout, peper en majoraan. Haal de kipfilets hier doorheen. Smelt ...... 4 kipfilets bloem zout en peper 1 1/2 tl majoraan 50 gram boter sap van 1 kleine citr.....
18-3-2006 - Bezocht: 12 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit de olie in een grote koekenpan op halfhoog vuur en bak daarin de aardappelplak...... 750 gram aardappels, geschild en in dunne plakken 3 el zonnebloemolie 750 gram gemengde .....
18-3-2006 - Bezocht: 14 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Strooi flink wat zout over de aubergines en laat ze een half uur 'zweten'. Spoel ze a...... 500 gram saucijsjes 2 aubergines, in blokjes van 2 cm 2 grote groene paprika's, in reepj.....
17-3-2006 - Bezocht: 14 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui goudbruin. Voeg de champignons en de bo...... 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, gesnipperd 750 gram champignons, in vieren 2 el boter .....
17-3-2006 - Bezocht: 16 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak daarin de worstjes rondom b...... 3 el zonnebloemolie 8 kleine braadworstjes 2 uien, gesnipperd 2 blikken tomaten, gehakt.....
15-3-2006 - Bezocht: 11 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Laat de bonen 12 uur weken. Giet ze af en kook ze een uur in vers water met de be...... Dit is hoe 't echt moet: 500 g witte bonen 75 g gerookt spek 3 uien 1 knoflookteen.....
14-3-2006 - Bezocht: 15 keer - Hoofdgerecht - Mexico - Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit de olijfolie in een braadpan en voeg de c...... 300 gram chorizo, in blokjes 1 grote ui, gesnipperd 3 teentjes knoflook, geperst 1 el o.....
10-3-2006 - Bezocht: 18 keer - Bijgerecht - Turkije - Kook de aardappelplakjes in gezouten water net gaar. Roer in een kom een dressing v...... 500 gram rode aardappels, in niet te dunne plakjes 6 el olijfolie 3 el rode wijnazijn 1.....
8-3-2006 - Bezocht: 16 keer - Bijgerecht - Turkije - Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui tot hij bruin ziet. Voeg d...... Voor de frikadellen: 2 grote aardappels, gekookt, geschild en geraspt 1 kleine ui, gehak.....
6-3-2006 - Bezocht: 6 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de aardappels aan beide kanten bruin in ...... 1 kg aardappels, geschild en in plakken 4 el zonnebloemolie 4 el boter 2 grote uien, ge.....
5-3-2006 - Bezocht: 29 keer - Hoofdgerecht - Bulgarije - Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de bodem van een grote ovenschaal in met 1 e...... 1 kg aardappels, geschild en in dunne plakken 350 gram feta, verkruimeld 125 gram boter .....
<< .... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 .... >>