RECEPT ROMIGE KAAS AARDAPPELS MET PESTO

Groente gerecht uit Amerika voor 12 personen

Ingredienten

  • 5 grote aardappels (ca. 2kg samen), in stukjes van ca. 1,5 cm.
  • 4 dl room
  • 6 zongedrooge tomaten, fijngesneden
  • 1 sjalot fijngehakt
  • 2 el fijngesneden knoflook
  • 2 el pesto
  • peper naar smaak
  • ca. 1 1/2 kopje mozzarella, fijngesneden
  • ca. 1 1/2 kopje geraspte cheddar kaas

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180C.

Aardappels in geoliede ovenschaal doen.

Room mengen met tomaat, knoflook, sjalot, pesto en peper. Over de aardappels gieten en goed mengen.

Aardappels in de ovenzetten tot ze bijna gaar zijn, ca. 40 minuten. Dan de kaas er overheen strooien en wachten tot die mooi gesmolten is en wat goudbruin wordt.

Heet serveren eventueel met wat bieslook eroverheen.

Recept 14 keer bezocht en 20 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!