Recepten gezocht op cranberr

Roerbakschotel met rundvlees, broccoli en champignons

1-2-2006 - Bezocht: 13 keer - Hoofdgerecht - China - Snijd de biefstuk in reepjes. Maak een marinade van het water, 2 el olie, 2 el sojasa...... 400 gram biefstuk 3 el water 7 el slaolie 5 el sojasaus 8 tl maïzena 50 ml + 100 ml k.....

Saucijzen in beslag met uienjus

1-2-2006 - Bezocht: 22 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Maak eerst het beslag: Zeef de bloem in een kom en maak een holletje in het midden....... Voor saucijzen en beslag: 4 saucijzen 2 el margarine of slaolie 2 el slaolie 100 gram .....

Varkensfilet met kaas en bier

1-2-2006 - Bezocht: 13 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - Smeer de filets in met de olie, kruid ze met peper en zout en leg ze ca. 15 cm onder ...... 4 varkensfilets, niet te dun 1-2 el olie zout en peper 100 gram geraspte belegen kaas .....

Aardappelmoussaka

31-1-2006 - Bezocht: 10 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Schil de aardappels en snijd ze in de lengte in plakken. Verhit op middelhoog vuur de...... 1 kg aardappels 4 el olijfolie 2 uien 2 teentjes knoflook 400 gram gehakt 1 blik toma.....

Bloemkool met kappertjes en olijven

31-1-2006 - Bezocht: 11 keer - Bijgerecht - Griekenland - Roer in een schaal de kappertjes, olijven, azijn en 2 el olie door elkaar. Verhit i...... 1 bloemkool, in roosjes 2 el kappertjes, uitgelekt en fijngehakt 12 ontpitte zwarte olij.....

Doperwten met spinazie en sjalotten

31-1-2006 - Bezocht: 10 keer - Bijgerecht - Nederland - Verhit de olie en boter in een zware pan en fruit hierin de sjalotten en knoflook, ca...... 3 sjalotten, in dunne ringen 2 teentjes knoflook, gehakt 300 gram doperwten 200 gram sp.....

Gehaktballen in yoghurtsaus

31-1-2006 - Bezocht: 17 keer - Hoofdgerecht - Joegoslavie - Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak het gehakt aan met de ui, de knoflook, 1 ei...... 500 gram rundergehakt 1 ui, geraspt 1 teentje knoflook, uitgeperst 4 eieren 3 el witte.....

Irish Stew

31-1-2006 - Bezocht: 25 keer - Hoofdgerecht - Ierland - Verhit de olie in een grote braadpan op middelhoog vuur. Doe het vlees in porties in ...... 750 gram stoofvlees, in stukken van 3 cm 3 el slaolie 2 teentjes knoflook ca. 1 liter r.....

Kip in tomatensaus met feta en olijven

31-1-2006 - Bezocht: 8 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Verhit 3 el olie in een braadpan, sla de kipfilets een beetje plat, kruid ze met pepe...... 4 kipfilets, ca. 600 gram 1 ui, gehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 1 blik tomaten ca. .....

Perzische rundvleesstoofpot met limoen en spliterwten

31-1-2006 - Bezocht: 16 keer - Hoofdgerecht - Midden Oosten - Kruid het vlees met zout en flink veel peper. Verhit de olie en boter in een grote br...... 500 gram stoofvlees, in blokjes 1 grote ui, gehakt 1 blikje tomatenpuree 1 tl kurkuma .....

Wortel en appelsalade met mierikswortel

31-1-2006 - Bezocht: 9 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - Roer de laatste 6 ingrediënten door elkaar en meng er de wortel en appel doorheen. Le...... 1 grote winterwortel, grofgeraspt 2 Granny Smith appels, geschild en grofgeraspt 1 potje.....

Aalbessensorbet

30-1-2006 - Bezocht: 17 keer - Nagerecht - Belgie - Breng het water en de suiker aan de kook en laat 5 minuten ongeroerd koken. Laat in a...... 450 ml water 170 gr suiker 1 bakje aalbessen 50 ml aalbessenlikeur, aalbessenjenever.....

Bisque van langoustines

30-1-2006 - Bezocht: 12 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Bereidingswijze: Verhit de olijfolie en de boter in een grote sauspan en zweet daari...... 100 gr schalen van langoestines 1 sjalot of ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijnges.....

Bloody mary sorbet

30-1-2006 - Bezocht: 13 keer - Bijgerecht - Amerika - Bereidingswijze: Meng alle ingrediënten goed met elkaar. Plaats het mengsel in een s...... 1 liter tomatensap 100 ml vodka 1 theelepel worcestershire sauce 1/2theelepel tabasco .....

Bucatini a la amatriciana

30-1-2006 - Bezocht: 24 keer - Hoofdgerecht - Italie - Bereidingswijze: Dit gerecht is een van de beroemdste in het italiaans keuken en een...... 400 gr pancetta, dun gesneden 3 knoflookteentjes 1 rode ui, in dunne schijfjes 1 eetlep.....

<< .... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 .... >>