RECEPT QUORN MET CRANBERRYCOMPOTE EN IJSBERGSLA, VEGETARISCH

Een heerlijke salade die je ook als hoofdmaaltijd kunt eten met rijst in plaats van ijsbergsla. Quorn is alleen geschikt voor vegetariërs. Veganisten en hen die vedisch eten gebruiken geen ei en in quorn wordt ei-eiwit verwerkt.

Vegetarische gerecht uit Amerika voor 2 personen

Ingredienten

  • 1 bakje quorn
  • 1 eetlepel cranberrykompôte
  • 1 theelepel kipkruiden
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout
  • vers gemalen peper
  • 2 schijven ananas in stukjes
  • 1 eetlepel rozijnen
  • ½ krop ijsbergsla

Bereiding

wok

De olie verhitten in de wok. Voeg de quornstukjes toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Strooi er de kipkruiden, paprika, zout en peper op. Bak het nog even door. Doe er dan de ananas en rozijnen bij. Laat het gerecht nog 5 min. sudderen. Zet het gas uit en laat helemaal afkoelen. Snijd de ijsbergsla in reepjes en meng die door de koude quorn.

Serveer met stokbrood.

Recept 10 keer bezocht en 3 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 10 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 10 van 10
Reactie Verrukkelijke salade. Voor mij staat deze op 1.