RECEPT ARGENTIJNSE BBQ SAUS

Saus gerecht uit Argentinie , geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • 6-7 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1/2 kopje peterselie, gehakt
  • 1/2 kopje oregano, gehakt
  • 1/4 kopje cayennepeper
  • 2 dl kokend water
  • 1/2 kopje witte azijn
  • 1/2 kopje olijfolie
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

Ingredienten mengen en minstens 12 uur laten staan en als het is afgekoeld in de koelkast zetten. Ca. 10 dagen houdbaar.

Te gebruiken als marinade voor het grillen of als het vlees klaar is als sausje.

Recept 22 keer bezocht en 25 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 1 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Ik ga hem straks maken!

Datum
Naam
Waardering 1 van 10
Reactie Ik ga hem nu maken