RECEPT OOSTERSE KABELJAUW MET GEMENGDE GROENTEN

Recept voor oosterse pakketjes met kabeljauw en oosterse smaken als soja, koriander en limoen.

Vis gerecht uit China voor 4 personen, geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

Foto: Oosterse kabeljauw met gemengde groenten
  • 1 struikje tah tsai,
  • ˝ zakje verse koriander,
  • 1 limoen,
  • 1 bakje tauge (125 g),
  • 500 g kabeljauwfilet,
  • 1 groene peper,
  • (zee)zout, (versgemalen) zwarte peper,
  • 2 eetlepels sojasaus (Chinese Emperor),
  • 4 stukken bakpapier á 25 x 25 cm

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand 4. Stukken bakpapier op aanrecht uitspreiden. Tah tsai wassen en in kleine stukken scheuren, Koriander in kopje fijnknippen. limoen onder koud water schoonboenen en schil raspen.

Tah tsai, taugé, koriander en geraspte limoenschil door elkaar scheppen en over bakpapier verdelen. Kabeljauw in 4 stukken verdelen en op groentemengsel leggen. Peper wassen, in lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Helften in reepjes snijden en over kabeljauw verdelen. Kabeljauw bestrooien met zout en peper en besprenkelen met sojasaus.

Pakketjes dichtvouwen en in midden van oven in 10 minuten gaar bakken. Serveren met wilde en witte rijst.

Ook goed op bbq, gebruik dan alu-folie voor de pakketjes en rooster op bbq met deksel er op.

Recept 32 keer bezocht en 13 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!