RECEPT KAMU NASU HASAMIYAKI (EEND)

Gevogelte gerecht uit Japan

Ingredienten

  • 1 aubergine
  • 1 klontje boter
  • 2 eendenborstfilet
  • 4 stukjes gember
  • Olie
  • 2 el. sojasaus, Japanse
  • 4 vijgen, gedroogde

Bereiding

Neem bij voorkeur zoete gember (hajikami) en Yakatorisaus.

Snijd de eendenborst in stukjes van 5 millimeter dik (5 stukjes voor een portie). Snijd de aubergine in stukken van 5 millimeter dik.

Bak de aubergine in hete olie gedurende ongeveer 15 seconden. Leg dakpansgewijs om en om een stukje eendenborst en aubergine op een schaal. Bestrijk het geheel met de yakitorisaus. Grill maximaal 5 minuten. Bak de vijgen heel even in wat boter. Garneer de eend met de gebakken gedroogde vijgen en de zoete hajikami gember op een schaal.

Recept 8 keer bezocht en 2 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!