RECEPT BBQ EEND MET RAMEN

Recept van Wagamama

Gevogelte gerecht uit Japan voor 2 personen, geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • 30 ml Hoisin saus (of andere bbq saus)
  • 1 eendeborst, met vel
  • 1 lenteui
  • handjevol grof gehakte koriander
  • ramen noedels, genoeg voor 2
  • 1 l. kippebouillon

Bereiding

Oven voorverwarmen op 250C.

Snijd het vel van de eend in en marineer de eend in de bbq saus.

Grill de eend in ca. 20 minuten gaar en snijd in mooie dunnen plakjes.

Kook de noedels volgens de verpakking. Verhit de bouillon.

Doe de noedels in een serveerschaal en maak er een mooi hoopje van door ze bij elkaar te draaien. Giet de bouillon hierover. Leg de eend er op en bestrooi met lenteui en koriander.

Recept 14 keer bezocht en 11 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!