RECEPT KABELJAUW MET TAPENADE

Slanke gerecht uit Italie voor 1 persoon, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 100 gram kabeljauw
  • 25 gram tapenade
  • 150 gram gekookte pasta
  • 150 gram aubergine, in stukjes
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Leg de kabeljauw op een ovenschaal en beleg deze met de tapenade. Zet deze voor ongeveer 10-15 minuten in de oven.
3. Bak de aubergine in de olijfolie en bak deze totdat ze gaar zijn. Meng deze door de gekookte pasta heen.
4. Serveer de gekookte pasta bij de kabeljauw.

Voedingswaarde per persoon:
368 kcal, 25 gram eiwit, 33 gram koolhydraten, 15 gram vet waarvan 2 gram verzadigd.

Dit recept is geschreven door Freya Zuidervaart, voedingsdeskundige voor Valtaf.nl.

Recept 20 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!