RECEPT VISPAKKETJES MET PESTO EN GROENTEN

Vis gerecht uit Amerika , geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 4 grote el pesto
  • 2 el citroensap
  • 1 tl hot sauce (tabasco oid)
  • 4 visfilets (kabeljauw, red snapper)
  • 16 groene asperges
  • 250 gram grof gehakte tomaten (liefst tros of pomodoris)
  • 1 courgette in dunne plakjes

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180C.

Meng de pesto met het citroensap en de hot sauce.

Neem 4 vierkante stukken ovenpapier (de normale breedte).

Leg op ieder stuk in het midden een stuk vis, bestrooi met peper en zout, dan smeer de vis in met het pesto mengsel. Daarop de asperges (in stukjes evt.), tomaat en courgette, als laatste nog wat van de pesto). Pakketjes dichtbinden en in ca. 25 minuten gaarmaken.

Recept 48 keer bezocht en 29 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Erg lekker. Gisteren op mijn werk gemaakt, vandaag thuis weer. Viel bij alle tafelgenoten in de smaak. Een aanrader. Ik heb de pakketjes gewoon dichtgevouwen, want er was geen geschikt touw o.i.d. voorradig, dit ging ook prima. En ik heb het iets langer in de oven gedaan dan 25 min., pakte goed uit. De vis (pangiusfilet bij de supermarkt uit de diepvries), was goed gaar.