RECEPT BROOD MET ANSJOVIS

Snel recept voor een lekkere tapas van brood, ansjovis, tomaat en knoflook

Tapas+Mezze gerecht uit Spanje , geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • Voor 15 porties
  • 15 plakjes brood (stokbrood of boerenbrood) gegrilld
  • 4 blikjes ansjovis, uitgelekt, fijngesneden
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 tomaat in blokjes
  • wat peterselie, fijngehakt

Bereiding

Besprenkel het brood met olijfolie.

Meng de tomaatblokjes met de ansjovis, knoflook en peterselie en eventueel nog wat olie.

Verdeel dit mengsel over de plakjes brood en serveer meteen.

Recept 35 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie heel fris echt catalaans het invrijven van het brood (geroosterd)met olie,look en tomaat. en daarbij de apparte smaak van ansjovis echt lekker