RECEPT VARKENSFILET MET GEDROOGDE TOMATEN VINAIGRETTE

Recept voor varkensfilet met een tomaten vinaigrette. Gebruik goede tomaatjes of liefst nog zelfgemaakte.

Vlees gerecht uit Italie voor 1 persoon, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

Foto: Varkensfilet met gedroogde tomaten vinaigrette
  • ca. 100 g filetlapjes la minute,
  • peper,zout,
  • 11/2 eetlepel (oliigolie,
  • 2 theelepels (wijn)azijn,
  • 1 2 gedroogde tomaten (op olie)
  • 1 theelepel kappertjes (potje)

Bereiding

Koekenpan met anti-aanbaklaag verhitten en hierin snel om en om filetlapjes bakken. Bestrooien met peper en zout. Olie en azijn mengen en op smaak brengen met peper en zout.

Gedroogde tomaten in reepjes snijden en met kappertjes aan vinaigrette toevoegen. Plakjes filet op bord schikken en hierover vinaigrette scheppen. Serveren met knapperig gebakken Vlaamse (of grootmoeders) frieten en gemengde salade met blokjes feta en croutons.

Recept 31 keer bezocht en 7 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!