RECEPT VARKENSFILET MET CITROENDRAGONSAUS

Recept voor varkensfilet met een citroen dragon saus, daardoor krijg je een frisse saus.

Vlees gerecht uit Italie voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

Foto: Varkensfilet met citroendragonsaus
  • 6 varkensfiletlapjes,
  • 4 el (olijf)olie,
  • 1 sjalotje,
  • 1 teentje knoflook,
  • 1 el citroenrasp (Baukje),
  • 1 tl dragon,
  • 1 el balsamicoazijn,
  • zout, peper

Bereiding

Varkensfiletlapjes dwars doorsnijden. In koekenpan 1 1/2 eetlepel olie verhitten. Varkensfiletlapjes ca. 4 minuten bakken, halverwege keren.

Sjalotje en knoflook pellen en fijnsnipperen. In kom 2 eetlepels water mengen met citroenrasp, dragon, halsamicoazijn, sjalot, knoflook, zout, peper en rest van olie.

Varkensfiletlapjes op vier borden leggen. Saus erover sprenkelen. Serveren met gestoomde sperziebonen en rijst.

Recept 35 keer bezocht en 13 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!