RECEPT THAISE VISKOEKJES TOD MUN PLA

Dit zijn hartige viskoekjes op smaak gebracht met rode curry pasta en limoenblad. Lekker met wat komkommerdip.

Tapas+Mezze gerecht uit Thailand , geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

Foto: Thaise Viskoekjes Tod Mun Pla
  • 4 el rode curry pasta
  • 1 ei, geklopt
  • 10 kouseband slierten
  • 10 limoen blaadjes (daun jeruk), flinterdun gesneden
  • 1 handjevol korianderblaadjes, gehakt
  • 500 gram visfilet naar keuze

Bereiding

Doe de vis in een keukenmachine en maak een soort pasta.

Snij de kouseband fijn in dunne ringetjes, doe bij de vis. Voeg ook het ei, currypasta en limoenblad toe. Meng dit alles goed.

Vorm hiervan kleine koekjes.

Je kunt deze bakken in een koekenpan aan beide kanten of frituren.

Serveren met komkommerdip of zoete chilisaus.

Recept 53 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!