RECEPT KRUIDENMENGSEL GARAM MASALA

Vegetarische gerecht uit India

Ingredienten

  • GARAM MASALA uit de Vedische keuken
  • 4 eetlepels korianderzaad
  • 2 eetlepels komijnzaad
  • 2 eetlepels zwarte peperkorrels
  • 4 theelepels kardemomzaad
  • 2 theelepels hele kruidnagel
  • 2 kaneelstokjes van 5 cm.

Bereiding


Rooster elk van de specerijen apart in een koekenpan met dikke bodem
zonder olie of boter. Schud de pan totdat de specerijen een paar tinten donkerder zijn. Laat afkoelen en maal alles in een elektrische koffiemolen tot een fijn poeder en bewaar in een pot met deksel.

Recept 14 keer bezocht en 21 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!