RECEPT GRIEKSE FETA DRIEHOEKJES, VEGETARISCH

Vegetarische gerecht uit Griekenland voor 2 personen

Ingredienten

  • GRIEKSE FETA DRIEHOEKJES vegetarisch
  • 150 gram spinazie, fijn gesneden
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 20 gram boter
  • feta
  • 2 theelepels Griekse kruidenmix
  • zout
  • peper
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 zakje pijnboompitten
  • wat olie

Bereiding

keukenpapier en een kwastje

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Leg de plakjes bladerdeeg op een met meel bestoven aanrecht om te ontdooien.
Laat de spinazie goed uitlekken.
Pel de ui en snipper hem fijn.
Verhit de olie in een koekenpan.
Pel de knoflook en pers hem boven de pan uit.
Fruit de ui en knoflook ongeveer 2 min.
Haal de pan van het vuur en voeg de spinazie toe.
Verkruimel de feta er boven en voeg de kruiden toe.
Breng op smaak met wat zeezout en verse peper.
Verdeel in 4 porties en leg een portie op een blaadje bladerdeeg.
Het deeg in een driehoek vouwen. Druk de randen samen.
Bestrooi ze met pijnboompitten en leg ze op de bakplaat en bak ze midden in de oven, in 12 tot 15 min goudbruin en knapperig.

Recept 15 keer bezocht en 46 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!