RECEPT TAPAS, OLIJVENBROOD VEGETARISCH, VEGANISTISCH EN VEDISCH

Vegetarische gerecht uit Spanje

Ingredienten

  • OLIJVENBROOD met de olie, zout en olijven
  • 250 gram bloem
  • zakje gist
  • 1 theelepel zout
  • 1.5 dl lauw water
  • 100 gram ontpitte groene olijven

Bereiding

kom
bakblik

Kneed het deeg, zonder olijven, tot een soepel deeg dat je afgedekt een uur laat rijzen. Kneed het daarna nog een keer door en kneed er de olijven door. Neem het ingevette en met bloem bestoven bakblik en doe daar het deeg in maar maak een laag brood. Bak het af in 40 min.op 180 graden.
Laat afkoelen en snijd in repen. Die repen rooster je en serveer je met een schaaltje olijfolie, wat zout en grote groene olijven. Neem wat olie en zout op een schoteltje en doop het brood in de olie, daarna in het zout en eet het zo.

Recept 25 keer bezocht en 6 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!