RECEPT TAPAS, CHAMPIGNONS MET KNOFLOOK, VEGETARISCH

zalige tapas voor een feestje of met meerdere een perfect gerecht

Vegetarische gerecht uit Spanje voor 2 personen

Ingredienten

  • CHAMPIGNONS MET KNOFLOOK vegetarisch
  • 1 doosje kastanje champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eidooiers
  • 2 eiwitten
  • 20 gram bloem
  • zout
  • vers gemalen Sichuanpeper
  • 4 eetlepels knoflook en chilipeper olijfolie

Bereiding

kom
wok
keukenpapier
frituurpan?

Vermeng de eidooiers, peper en zout met de bloem. Klop de eiwitten stijf en spatel die er voorzichtig door.
Borstel de champignons schoon en snijd ze door. Wentel ze door het beslag.
Verhit de olie in de wok en bak de geperste knoflook. Doe er de champignons bij en bak ze in 5-6 min mooi bruin en knapperig. Je kunt ze ook frituren. Meng dan de knoflook door het beslag en gebruik geen olijfolie maar frituurolie.
Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Serveer met cocktailprikkers.

Recept 27 keer bezocht en 46 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie zeer eenvoudig te bereiden, en heeel lekker.