browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kerst in Kiama

Posted by on december 23, 2009

We merken hier eigenlijk niet zoveel van kerst. De dag voor kerst is het nog lekker weer, beetje heiig, maar wel lekker. Lekker zwemmen en ’s middags ga ik nog even bodyboarden.

We willen lekkere Fish ’n Chips gaan eten maar dat tentje is maar niet ’s avonds open! Daarom dus maar pizza, maar wel erg lekkere!! Weer in het park, blijft leuk.

Op kerstavond waait het flink en eigenlijk merken we niets van Kerst, het past ook niet zo, zon en kerst ;-).

Eerste, en hier enige, kerstdag is een beetje een teleurstelling. Ik hoopte gewoon op een lekker dagje strand/zwembad maar het was niet zo’n mooi weer. ’s Ochtends koffie drinken bij Mc D en daar meteen wat internetten. Nog niet zo druk gezien bij Mc D ;-). Daarna rondritje en lunch op de camping, burgers van de barbie. Met drie flink verbrandde vingertoppen, bakpapier op hete plaat goedleggen moet je niet met je vingers doen! Daarna begint het te regenen…… Dat was niet de afspraak!!!!

Eigenlijk regent het de hele verdere dag! Tegenvaller!

Ons kerstdiner……. in de campkitchen grillen we op de barbie groene asperges, echt super lekker zo!! Daarbij gamba’s in knoflook en brood met kruidenboter ook van de barbie. Echt lekker gegeten in de camp kitchen, enige minpunt dus het weer. We zaten met z’n drietjes naast elkaar, knus binnen dus. Rosalie eet erg goed van alle dingen. Daarna als toetje een zelfgemaakte verse fruitsalade van ananas, perzik en aardbeien! Toppertje qua eten dus deze kerst!

Tweede kerstdag is hier weer een vrij normale dag. Helaas is het nog steeds bagger weer. We gaan lekker lunchen in het dorp en net als bij ons is het erg druk na kerst. Gelukkig vinden we een plekje in een leuk cafeetje. We lunchen super, Alice en ik een Griekse Mezze schotel voor 2, suvlaki van lam en kip, verse gebakken inktvis, salade, brood, tzatziki, dolmas. Super! Rosalie krijgt lekkere Fish ’n Chips, goede en ze eet er goed van. Daarna gaan we naar Big Blowhole, maar da’s niet echt leuk met dit weer, voor de foto’s hadden we dus een paar dagen eerder moeten gaan. We halen meteen wat noedels voor die avond.

De voorspelling voor het weer is niet al te goed :-(. We zullen zien.

[xmlgm ngg_gallery=12]

One Response to Kerst in Kiama