browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Washington

Naar Skyline Drive, eerste stop Luray

Vandaag vertrekken we uit Washington en gaan we de Skyline Drive rijden, tenminste een deel ervan. Dat is eigenlijk de weg die door Shenehendoah National Park loopt. Wij gaan rijden totaan Luray, daar zit een erg kindvriendelijke camping van de Yogi Bears Jellystone keten. Eerst een stop bij de Starbucks en boodschappen, daarna vergeet ik … Continue reading »

Categories: Amerika, Virginia, Washington | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Naar Skyline Drive, eerste stop Luray

Washington DC

De planning voor vanochtend is de bus halen van 9:27, dat halen we uiteindelijk maar net ;-). Niet door ons maar doordat ze zoooo langzaam zijn bij de kassa! Ach we halen het, anders hadden we weer een uur moeten wachten. De busrit duurt ca. 15 minuten tot het metrostation en vanaf daar is het … Continue reading »

Categories: Amerika, District of Columbia, Virginia, Washington | Tags: | 2 Comments

Een dagje camping Washington

Vanochtend is het heel ander weer dan gisteren, het is bewolkt en een stuk koeler maar nog niet koud. Vandaag willen we rustig aan doen. De kids willen eerst zwemmen, het begint zachtjes te regenen maar toch willen ze. Gewoon doen, het is hun feestje en koud is het niet maar ik ga niet mee … Continue reading »

Categories: Amerika, Washington | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Een dagje camping Washington

De rit naar Washington

Vandaag rustig aan vertrokken naar Washington, het zou een korte rit moeten worden. Eerst langs de Starbucks voor de nodige cafeïne en calorien. Daarna op pad. De route in Tomtom met vermijdt snelwegen. Dit is weer zo’n leuke route, tenminste gedeeltes. Het enige nadeel is dat er langs de highways weinig rustplekken zijn waar je … Continue reading »

Categories: Amerika, Washington | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor De rit naar Washington