browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

IJsland

16 – 18 augustus: IJsland deel twee

Vandaag gaan we naar Jökulsárlón gletsjer meer. Daar drijven ijsschotsen in, lijkt me super om te zien. Het is ruim 4 uur rijden en er zit ook nog een stop in om puffins te zien. We staan vroeg op. Effe wat broodjes, boterhammen en rijstwafels maken. Om 7 uur vertrekken we. Het is in ieder … Continue reading »

Categories: Europa, IJsland | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor 16 – 18 augustus: IJsland deel twee

12 – 15 augustus: Eerste dagen IJsland

De rit naar het vliegveld in Boston verloopt voorspoedig, alleen de file die Google Maps al aangaf. Effe nog tanken voor we er zijn en ff zoeken waar we de auto precies moeten terugbrengen. Vooral gedoe met de bagage omdat we met een shuttle naar de terminal moeten worden gebracht en het is nogal warm! … Continue reading »

Categories: Europa, IJsland | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor 12 – 15 augustus: Eerste dagen IJsland

IJsland in de zomer

Deel 2 van onze vakantie. De laatste dagen in NY zijn we nog naar het Empire State Building geweest, jammer genoeg was het die ochtend wat bewolkt en was het dus niet zo helder bovenin. Chinatown en Little italy ook leuk maar dat kennen we nu wel, dat is overal wel een beetje hetzelfde. Een … Continue reading »

Categories: Europa, IJsland | Reacties uitgeschakeld voor IJsland in de zomer