browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Thailand

Een paar dagen Bangkok

Ons vorige mannen avontuur was naar Moskou. Papa wilde wel naar Bangkok, was leuk met Siena en nu weer ophalen met ons. Na de zomervakantie naar goedkope tickets gezocht en naar een goede tijd om te gaan. Januari is een mooie tijd, iets minder warm en ook de tickets en vliegtijden zorgen er voor dat … Continue reading »

Categories: Azie, Bangkok, Thailand | Reacties uitgeschakeld voor Een paar dagen Bangkok

Vanuit Koh Samui

Hier het laatste deel vanui Koh Samui. Het is dus gelukt om de boot hier naartoe te nemen. 😉 Het hotel/resort dat we hebben ziet er erg mooi uit. Het ligt iets van het drukste stuk af, maar met een soort busje is dat geen probleem. Het uitzicht vanuit het ‘chalet’ 😉 is geweldig, zie … Continue reading »

Categories: Azie, Thailand | Reacties uitgeschakeld voor Vanuit Koh Samui

Naar Koh Toa

Hier is al weer het 4e deel van ons avontuur in Thailand. We zitten op dit moment op Koh Toa en hopelijk kunnen we vandaag weg, daar meer over straks 😉 Toen we vanuit Chiang Mai vertrokken naar Koh Toa ging dat dus via een vlucht naar Bangkok en daar met de trein naar Chumpon. … Continue reading »

Categories: Azie, Thailand | Reacties uitgeschakeld voor Naar Koh Toa

Vanuit Chiang Mai

Hier zijn we weer, nog steeds vanuit Chiang Mai. Eergisteren hebben we een tour gehad naar de Langnek vrouwen stam, aan de grens met Birma. Onderweg zijn we gestopt bij verschillende dingen, waaronder een vlindertuin en weer een orchideeen kwekerij. Foto’s maken was heerlijk daar, hopelijk zijn er wat gelukt, van die closeups. Kon daar … Continue reading »

Categories: Azie, Thailand | Reacties uitgeschakeld voor Vanuit Chiang Mai

Rondom Bangkok en naar Chiang Mai

Hier zijn we weer. We zijn vandaag in Chiang Mai aangekomen na een korte binnenlandse vlucht. Na het laatste mailtje hebben we een excursie gedaan naar Ayathula. Dat viel een beetje tegen, we hadden een oude ‘stad’ verwacht maar het waren allemaal oude ‘tempels’ in Cambodjaanse stijl. Wel mooi om te zien maar wel veel … Continue reading »

Categories: Azie, Thailand | Reacties uitgeschakeld voor Rondom Bangkok en naar Chiang Mai

Vanuit Bangkok

De reis is goed en snel verlopen. We zullen bij het begin beginnen. Op vrijdag 12 november was het eindelijk zover, de vakantie begon, voor Alice in Vietnam en voor mij om richting Thailand te gaan. Papa was al vroeg in Lathum dus we gingen eerst nog ff naar het huis kijken om te zien … Continue reading »

Categories: Azie, Thailand | Reacties uitgeschakeld voor Vanuit Bangkok