browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Oceanie

De reis terug

Nu we weten dat we naar huis gaan is het ook goed geweest. Helaas betekent dat wel een vlucht van 13 uur van Kuala Lumpur naar Frankfurt. Eerste deel gaat goed, we moeten eerst naar Kuala Lumpur. Om 10.45 zijn we op Langkawi airport. Inchecken op Langkawi gaat snel en makkelijk en gelukkig kunnen we … Continue reading »

Categories: Australie, Azie, Maleisie, Oceanie | Reacties uitgeschakeld voor De reis terug

De laatste dagen Australie

Op nieuwjaarsdag gaan we naar Nelson Bay, het lijkt een mooie dag te worden. We gaan eerst kijken of we op een Dolfijnen Cruise kunnen gaan, dat is zo om 12.15 kunnen we gaan. Eerst gaat Rosalie nog een keer op de Aero Jump, ze vindt het weer prachtig. Nu helpt de man haar ook … Continue reading »

Categories: Australie, Oceanie | 2 Comments

In Port Stephens

De rit naar Port Stephens duurt langer dan verwacht. De dagen na kerst zijn de drukste dagen op de weg. We merkten het al op de camping, die was op zaterdag opeens bijna vol, zondag zou de rest gevuld worden. Port Stephens is een grote baai die zo’n 20km landinwaarts gaat. Wij zitten weer in … Continue reading »

Categories: Australie, Oceanie | 4 Comments

Kerst in Kiama

We merken hier eigenlijk niet zoveel van kerst. De dag voor kerst is het nog lekker weer, beetje heiig, maar wel lekker. Lekker zwemmen en ’s middags ga ik nog even bodyboarden. We willen lekkere Fish ’n Chips gaan eten maar dat tentje is maar niet ’s avonds open! Daarom dus maar pizza, maar wel … Continue reading »

Categories: Australie, Oceanie | 1 Comment

De eerste dagen Kiama

De laatste nacht in Umina Beach leek vanuit de camper wel herfstachtig. Het regende zachtjes en waaide flink, alleen de temperatuur deed anders vermoeden. In het washok vroeg iemand nog of ik het niet koud had, “No, I’m from Holland.”. ’s Ochtends was het niet veel anders, rond 10 uur vertrekken we. Op naar Kiama…. … Continue reading »

Categories: Australie, Oceanie | 1 Comment

Een paar dagen Ocean Beach, Umina

Lekker rustig een paar dagen niets doen. We moeten alleen even wat boodschappen doen, lekkere dingetjes voor de lunch, steak sandwiches en weer die gehaktballetjes met pasta voor ’s avonds. Het is afzien hoor zo’n vakantie. Daarna gaan we lekker zwemmen. Rosalie gaat echt helemaal los, ze doet opeens dingen ze nog nooit heeft gedaan, … Continue reading »

Categories: Australie, Oceanie | Reacties uitgeschakeld voor Een paar dagen Ocean Beach, Umina

De Blue Mountains

Na een kort ritje komen we aan in Katoomba. De weersvoorpelling zou niet goed zijn. Onderweg kon ik me niet voorstellen dat het 95 km verderop zoveel koeler zou zijn. Pas zo’n 15 km voor Katoomba werd het echt minder. Morgen zou het zonnig moeten zijn en dan gaan we de uitkijkpunten bewonderen. In Katoomba … Continue reading »

Categories: Australie, Oceanie | Reacties uitgeschakeld voor De Blue Mountains

Bathurst, in de zon

Nadat we in Bathurst aankwamen eerst wat boodschappen gedaan en toe naar de camping. Deze Big4 is niet zo mooi, maar we met de ensuite plek is het okay. Er is een mooi zwembad met glijbaan. We blijven hier 2 nachten, morgen dus een rustdag aan het zwembad. ’s Ochtends is het nog best fris … Continue reading »

Categories: Australie, Oceanie | 2 Comments

Op naar de kust, via een omweg

Na de ziekenhuis dag was Rosalie goed opgeknapt, ook neemt ze gemakkelijk haar drankje. Diezelfde avond ging ze nog wel ’te gemakkelijk’ slapen ;-). ’s ochtends vertrokken we naar Gundagai, plaatsje dat ligt op de route naar de oostkust. Onderweg stoppen we voor ’the best coffee along the Hume’, leuk tentje waar ik graag had … Continue reading »

Categories: Australie, Oceanie | 2 Comments

Naar het ziekenhuis

Na de mooie dag werd Rosalie ’s avonds ziek. Best hoge koorts, 39.6 om 23.30, ook moest ze spugen die nacht. Ik ben er maar bij gaan liggen, ze had het zo koud en voelde zo heet. ’s Ochtends zijn we naar het ziekenhuis in Wodonga gereden. Rosalie was wel alweer wat opgeknapt maar ik … Continue reading »

Categories: Australie, Oceanie | Reacties uitgeschakeld voor Naar het ziekenhuis