browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pennsylvania

De Amish

Vandaag zijn we de Amish gaan bezoeken. Vanuit de camping was er een tour waarbij je door het achterland werd gereden waarbij het een en ander over de Amish werd verteld. Het zijn dus Mennonieten, ik snap de regels niet waar ze aan moeten voldoen. Het lijkt er op dat ze vooral aan het oude … Continue reading »

Categories: Amerika, Pennsylvania | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor De Amish

Een dagje Dutch Wonderland

De bedoeling was vandaag om naar de Amish gemeenschap te gaan kijken. Maar vanochtend raakten we aan de praat met Nederlandse buren en die vertelden over een tocht vanuit de camping die goed bevallen was. Bij de receptie ons ingeschreven voor morgen. Vandaag gaan we dus iets anders doen. De keus met de kids viel … Continue reading »

Categories: Amerika, Pennsylvania | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Een dagje Dutch Wonderland

Vroeg vertrek van camping!

Vandaag was het iets vroeger dan gepland om de camping te verlaten. Om ca. 5 uur stond er iemand van de camping op de deur te bonken. Het water van de beek was snel aan het stijgen, we moesten weg. We pakten de boel bij elkaar en maakten de kids wakker. Nog even kijken hoe … Continue reading »

Categories: Amerika, Pennsylvania | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Vroeg vertrek van camping!

De rit naar Lancaster: Mill Bridge Village Campresort

Vanochtend redelijk op tijd vertrokken voor de 250 mijl naar Lancaster of liever er net ten zuidoosten van: Ronks, PA waar de camping ligt. Het is al vlug vrij warm maar dat wisten we al, de voorspelling is onweer. Vandaag is het vrij benauwd en warm. We lunchen bij Applebee’s, helaas toch wat te laat … Continue reading »

Categories: Amerika, Pennsylvania | Tags: | 1 Comment