browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Florida

Weer naar huis: 12 januari 2008

Vandaag gaan we naar huis. Met Donna heb ik afgesproken dat we wat langer mogen blijven zodat Rosalie haar middagdutje nog kan doen. Zo rond 13 uur moeten we weg. ’s Ochtends is Rosalie erg vroeg wakker en we doen het zo dat ik met Rosalie naar het strand ga, kan ik meteen nog wat … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Weer naar huis: 12 januari 2008

Alweer de laatste dag: 11 januari 2008

De laatste dag al weer, de tijd is gevlogen! Vandaag dus eerst naar het zwembad. Lekker rustig, we waren de enigen. Helaas was het water koud, Rosalie wilde er toch in dus dat gedaan. Er zat ook nog een jacuzzi bij dus daar dan weer in om op te warmen. Het was wel heerlijk rustig … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Alweer de laatste dag: 11 januari 2008

Trendy Miami South Beach: 10 januari 2008

Vanmorgen dus eerst naar Starbucks, daarna het strand op. Het is lekker weer, de zee is wel wat fris en ruw, niets voor Rosalie om te zwemmen. Gelukkig vermaakt ze zich goed met emmer en schepje en water. Als Rosalie slaapt ga ik hardlopen, da’s erg leuk hier, je kijkt je ogen uit. Ik loop … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Trendy Miami South Beach: 10 januari 2008

Nu naar Miami Beach: 9 januari 2008

Vandaag van Key West naar ons appartement in Miami Beach gereden. Het is wel een klote weg over de Key eilanden, wel mooi maar doorrijden zit er niet in. Onderweg halen we eerst nog wel even eten bij Olive Garden, om 17 uur zijn we bij ons appartement. Ons appartement ziet er goed uit, jammer … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Nu naar Miami Beach: 9 januari 2008

Mr. Z’s Cheesesteak: 8 januari 2008

’s Ochtends eerst eventjes gezwommen. Dat moesten we wel omdat Rosalie het zwembad zag tijdens het ontbijten ;-). En toen wilde ze in badje (ook de zee noemt ze “badje”). Daarna voor een vroege lunch weer naar Duval Street. De cheesesteak van Mr. Z was super, denk de lekkerste ooit, ook Rosalie vond het erg … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Mr. Z’s Cheesesteak: 8 januari 2008

Fun op Key West: 7 januari 2008

’s Ochtends naar Duvalstreet enzo. Dat is een leuke straat/buurt van Key West. Het is niet een typisch Amerikaans plaatsje, helemaal niet. Wel erg toeristisch maar het is hier allemaal veel vrijer, of zo lijkt het in ieder geval. Het weer is top en het sfeertje dat er hangt is erg relaxt. Alice ziet een … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Fun op Key West: 7 januari 2008

Verkassen naar Key West: 6 januari 2008

Perfect weer, he he dit is wat we verwacht hadden! De rit schiet goed op. We lunchen bij een leuk tentje met vis sandwiches, heerlijk! Om 15 uur zijn we bij ons hotel, ziet er mooi uit. Vanuit lunchcafe, heerlijke Sandwich met gegrillde vis met mooi uitzicht. He Stuk!!! Wat een mooie blauwe zee. Omdat … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Verkassen naar Key West: 6 januari 2008

Naar Sanibel Island: 5 januari 2008

Vandaag naar Sanibel Island, schijnt een geweldig strand te hebben. Onderweg lunchen we bij een mexicaan¬†in een leuk paars gebouw.¬†Erg lekker, Alice met slow roasted porc met zachte tortillas en rijst en bonen. Ik met zachte vis tacos, ook met rijst en bonen. Ook erg lekker waren de nachos met Pico de Gallo en Fireroasted … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Naar Sanibel Island: 5 januari 2008

Dagje Cape Coral: 4 januari 2008

Rosalie heeft eindelijk weer heel de nacht doorgeslapen. Ik ook, sliep al erg vroeg op de bank ;-). Vandaag is het weer een stuk lekkerder! Lekker geluncht bij Sal’s Pizza Parlor, lekkere pizza. Gevraagd om extra knoflook en dat gekregen, rauw op de pizza. Dat maar wat weggeschraapt want het was echt te veel van … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Dagje Cape Coral: 4 januari 2008

Ft. Myers Beach: 3 januari 2008

Vanacht was het weer aardig koud maar minder dan gisteren. Zo koud en dat in Florida! ’s Middags naar Ft. Myers Beach. Het was wel wat fris door de wind, maar het was wel mooi weer. Lekker geluncht met broodjes met Mahi Mahi en Carribean Chicken en voor Rosalie Fish ’n Chips. Erg mooi strand … Continue reading »

Categories: Amerika, Florida | Reacties uitgeschakeld voor Ft. Myers Beach: 3 januari 2008