browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nederland

Vakantie 2020, rondje NL, Hartje centrum van Groningen

We vertrekken vroeger dan gedacht uit Schoorl. Onderweg naar Groningen maken we via een omweg een stop in Friesland en gaan we bij Ber en Irene en kids langs. Zij staan op camping de Wasp. We gaan lunchen in Balk bij een groot restaurant aan het Slotermeer: Badmeester Keimpe. Lekker buiten op een groot terras … Continue reading »

Categories: Europa, Nederland | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Vakantie 2020, rondje NL, Hartje centrum van Groningen

Vakantie 2020, rondje NL, Noord Holland in Schoorl

De ochtend van vertrek doen we nog rustig aan, rond 10 uur vertrekken we uit Simpelveld. We stoppen 1x voor koffie bij Mc Donalds en dan weer snel door. We gaan eerst nog naar het Rijksmuseum en daar moeten we tussen 13.30-13.45 zijn, maar we moeten ook nog lunchen. We parkeren bij de Heineken Experience, … Continue reading »

Categories: Europa, Nederland | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Vakantie 2020, rondje NL, Noord Holland in Schoorl

Vakantie 2020, rondje NL, start Zuid Limburg

De vakantie van dit jaar is heel anders dan van te voren bedacht. Vorig jaar had Rosalie bedacht dat we haar Spanje zouden gaan, het noord westen was de bedoeling. Ergens in januari had ik die reis gepland, starten met een overnachting in Frankrijk vlakbij Poitiers en daarna een kleine week in de Spaanse Pyreneeen. … Continue reading »

Categories: Europa, Nederland | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Vakantie 2020, rondje NL, start Zuid Limburg

Naar huis en thuiskomst

Vannacht heerlijk geslapen, een goed bed doet toch wel heel veel voor je slaap. Beneden kan Alice koffie en wat ontbijtbroodjes halen. We gaan nog ff zwemmen, eerst wil Florian niet in het warme bubbelbad maar nu hij er in is geweest wil ie niets anders meer ;-). Dan gaan we douchen en klaar maken … Continue reading »

Categories: Amerika, Georgia, Nederland | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Naar huis en thuiskomst

De eerste etappe naar Boston in de buurt van Schiphol

De vakantie is begonnen! Afgelopen week hebben we rustig aan alles ingepakt dus vandaag was het allemaal vrij relaxt afronden. Rosalie moest nog een ochtend naar school en de ochtend heb ik het laatste voor de reis gehaald, een mini nivea ;-), kan niet zonder. Rond 15 uur was mijn vader er en konden we … Continue reading »

Categories: Nederland | Tags: | 1 Comment

Een weekendje Efteling

Een weekendje Efteling Omdat de grote vakantie toch nog wel ff duurt willen we met de kids nog een weekendje weg. We kijken naar Duinrell, Slagharen, Hellendoorn en de Efteling. De keus valt uiteindelijk op de Efteling en dan een appartement in Bosrijk. Dat is het vakantiepark wat naast de Efteling ligt. Het grote voordeel … Continue reading »

Categories: Nederland | Reacties uitgeschakeld voor Een weekendje Efteling

Een weekje Hof van Saksen

Deze (na)zomer nog lekker een weekje weg. We twijfelden tussen de Belgische kust en het Hof van Saksen. Het weer maakte de keus makkelijker. Het Hof van Saksen is een wat luxer vakantiepark. Luxer qua huisjes, vermaak en het belangrijkst, qua eten! De verwachtingen zijn hoog! Zo’n 1 1/2 uur rijden, met 2 slapende koters … Continue reading »

Categories: Europa, Nederland | 1 Comment