browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Georgia

Naar huis en thuiskomst

Vannacht heerlijk geslapen, een goed bed doet toch wel heel veel voor je slaap. Beneden kan Alice koffie en wat ontbijtbroodjes halen. We gaan nog ff zwemmen, eerst wil Florian niet in het warme bubbelbad maar nu hij er in is geweest wil ie niets anders meer ;-). Dan gaan we douchen en klaar maken … Continue reading »

Categories: Amerika, Georgia, Nederland | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Naar huis en thuiskomst

De camper retour en naar Atlanta

Vanochtend op tijd op. De laatste dingen opruimen, spullen wegdoen, tanks legen en dat soort dingen. Het minst leuke van de vakantie. Om 10 uur zijn we bij Camping World in Woodstock. Daar staan nog eens wat campers zeg! Wat hebben wij een kleintje! 🙂 De dame controleert eigenlijk alleen de kmstand en de stand … Continue reading »

Categories: Amerika, Georgia | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor De camper retour en naar Atlanta

Dagje op camping Lake Alattoona

Vandaag staat er eigenlijk alleen op het programma dat we de spullen moeten inpakken en de camper vast wat op moeten ruimen. Alice gaat de spullen inpakken en ik ga met de kids zwemmen. Het is top weer vandaag, het is warm maar niet vochtig dus het voelt best goed aan. We liggen tot de … Continue reading »

Categories: Amerika, Georgia | Tags: | 1 Comment

Naar Lake Allatoona, de laatste camping

Vanacht heeft het weer flink geregend. We vertrekken redelijk op tijd en het regent nog een tijdje, vind Florian echt helemaal niets, wat is dat toch? Het is een mooi stuk om te rijden, Tomtom wilde ons eerst via Atlanta laten rijden en dan weer naar het noorden maar een ‚vermijd snelwegen’ kwam met een stuk … Continue reading »

Categories: Amerika, Georgia | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Naar Lake Allatoona, de laatste camping