browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Canada

De Niagara Watervallen

Vanochtend eerst rustig aan gedaan. Rond 10 uur gaan we naar de watervallen. We nemen de bus vanaf de camping en binnen een half uur zijn we bij de beroemde watervallen. Ik moet zeggen ze vallen niet tegen! Wat een water en wat een geweld! We hebben echt geluk dat we gisteren niet zijn geweest. … Continue reading »

Categories: Canada | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor De Niagara Watervallen

Dagje rustig aan in Canada

De weersvoorspelling voor hier is vandaag niet denderend dus stellen we het bezoek aan de watervallen een dagje uit. Vandaag rustig aan doen. Eerst lang in bed blijven (zelfs de kids!) en daarna het doel om wat te eten te eten te regelen voor vanavond en wijn voor Alice. We belanden in een uitgestorven winkelcentrum, … Continue reading »

Categories: Canada | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Dagje rustig aan in Canada

Onderweg naar Niagara Falls

De rit naar Niagara Falls is zo’n 250 mijl. We pakken de snelweg. Het eerste stuk is gewoon weer een highway en dat is toch echt wel het leukste om te rijden. Na een tijdje komen op de snelweg, dat schiet dan wel weer beter op. Onderweg stoppen we nog bij een Walmart voor wat … Continue reading »

Categories: Canada | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Onderweg naar Niagara Falls