browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ardeche

Weekje Parijs en Ardèche

De meivakantie is er weer. Deze keer hebben we al vroeg besloten, tenminste de kids, dat we in ieder geval naar Parijs gaan. Leuk dat Rosalie en Florian zelf ook ideeen krijgen voor tripjes! In januari al een hotel in Parijs geregeld, tenminste een buitenwijk (Pantin) van Parijs dicht bij de metro. Toen de mei … Continue reading »

Categories: Ardeche, Europa, Frankrijk, Parijs | Reacties uitgeschakeld voor Weekje Parijs en Ardèche

Een weekje Ardeche, Camping Les Truffières

Dit jaar een late tussenvakantie, de kids hadden een korte voorjaarsvakantie en nu dus een weekje met Pinksteren. We wilden ergens naartoe met lekker weer, helaas was dat niet Zuid Limburg. Iets verder kijken dus en met weinig drukte is de Ardeche een fijne plek om te zijn. Het uitzoeken van een camping was lastiger, … Continue reading »

Categories: Ardeche, Europa, Frankrijk | Reacties uitgeschakeld voor Een weekje Ardeche, Camping Les Truffières

Een weekje in de Ardeche

Een tijdje geleden hadden we bedacht dat we in de mei vakantie een weekje weg zouden gaan. Omdat we lekker weer wilden hebben we pas op het laatste moment gekeken waar we naar toe zouden gaan. Het moest in een dag te rijden zijn. Jammer genoeg was er dichtbij geen mooi weer, de Ardeche bleek … Continue reading »

Categories: Ardeche, Europa, Frankrijk | Reacties uitgeschakeld voor Een weekje in de Ardeche