browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Azie

Een paar dagen Bangkok

Ons vorige mannen avontuur was naar Moskou. Papa wilde wel naar Bangkok, was leuk met Siena en nu weer ophalen met ons. Na de zomervakantie naar goedkope tickets gezocht en naar een goede tijd om te gaan. Januari is een mooie tijd, iets minder warm en ook de tickets en vliegtijden zorgen er voor dat … Continue reading »

Categories: Azie, Bangkok, Thailand | Reacties uitgeschakeld voor Een paar dagen Bangkok

Nog een paar dagen Singapore

De reis vanuit Langkawi naar Singapore verloopt weer soepel. Alleen wat lang wachten voor International gate opent. Het is maar 1,5 uur vliegen, het taxiën na het landen naar de gate duurt best lang, best groot dat Changi vliegveld! Weer de kaartjes invullen en met kinderen mag je sneller door de douane via een priority … Continue reading »

Categories: Singapore | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Nog een paar dagen Singapore

Laatste deel in Maleisië, Langkawi

De vlucht is maar een half uur, dit keer gaat regelen van de auto sneller dan de bagage ?. Als die er is lopen we naar de auto, iets grotere Toyota Vios deze keer. Op naar Fuuka Villa, ook daar alles supersnel. Het is een mooi huis, 2 slaapkamers, flinke woonkamer en zelfs volledige keuken! … Continue reading »

Categories: Azie, Langkawi, Maleisie | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Laatste deel in Maleisië, Langkawi

Georgetown, Penang

We vertrekken mooi op tijd uit de Cameron Highlands, natuurlijk eerst ontbijt bij Starbucks. Kids nog ff op Wifi, tjonge ze zijn al net zo erg als ons. De rit is zo’n 250km en Google geeft aan dat dat zo’n 3 uur en 45 minuten zal duren. In die tijd is ook file meegenomen want … Continue reading »

Categories: Azie, Maleisie, Penang | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Georgetown, Penang

Op naar de Cameron Highlands

De transfer vanaf Tunabay naar de luchthaven van Kota Bahru loopt voorspoedig. Niets dan lof voor Tunabay hoe ze dat voor je regelen, zelfs op tijd! De boot gaat netjes om 8 uur, finale check of je bagage er is. Om ca. 9 uur zijn we weer aan vaste land, bagage wordt naar het kantoor … Continue reading »

Categories: Azie, Cameron Highlands, Maleisie | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Op naar de Cameron Highlands

Relaxen op de Perhentian

Het vertrek vanaf Permai loopt vrij soepel, ons vervoer is er, alleen moeten we nog ff vragen om onze bagage te komen halen. Meevallertje, door het ‘professionele’ personeel zijn de trips van/naar Bako gratis en ook de airco hebben we gratis gekregen. Mag wel door het niet aanwezig zijn van 50% van de menukaart, eten … Continue reading »

Categories: Azie, Maleisie, Perhentian | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Relaxen op de Perhentian

Legoland en Sarawak (Borneo)

De eerste nacht slapen we verrassend goed, ik ben wel wat vroeg wakker maar heb wel doorgeslapen. De kids en Alice slapen tot na negenen en dan moet ik ze nog wakker maken ook!We ontbijten Maleis, ik ga voor een ijs-Teh Tarik een vreemde ijsthee met zoete melk en specerijen, best lekker. Rosalie gaat voor … Continue reading »

Categories: Azie, Johor Bahru, Kuching, Maleisie | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Legoland en Sarawak (Borneo)

De reis naar Singapore – Johor Bahru

Na een goede nacht in het van der Valk hotel kunnen we naar Schiphol. De bus gaat vlotjes en we hebben echt weinig bij ons, 2 weekendtassen en 4 stuks handbagage, netjes! Zelfs de dame van Singapore Airlines kijkt op als we maar 2 stuks inchecken met z’n vieren ?. Alles loopt eigenlijk soepel, alleen … Continue reading »

Categories: Azie, Johor Bahru, Maleisie | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor De reis naar Singapore – Johor Bahru

We kunnen weer!

Het is weer tijd voor de grote vakantie. Vorig jaar september al de eerste voorbereidingen getroffen, de vliegtickets. Toen twijfelden we nog over Amerika of Maleisië, de prijzen van de tickets gaven de doorslag: Maleisië en Singapore! Het hele jaar zoetjes aan de reis samengesteld, zo leuk om te doen. Het plan ziet er als … Continue reading »

Categories: Azie, Maleisie, Singapore | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor We kunnen weer!

Weer thuis, een terugblik op Bali

Na ruim 3 weken Bali kan ik denk ik wel vertellen wat ik er van vond en de volgende keer anders zou doen. Wij zijn begonnen in Seminyak. Ik hoopte daarvan dat het daar wat minder druk en toeristisch zou zijn ten opzichte van Kuta. Daar is het net zo druk en je kunt niet … Continue reading »

Categories: Azie, Bali, Indonesie | Tags: | Reacties uitgeschakeld voor Weer thuis, een terugblik op Bali