browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Naar Skyline Drive, eerste stop Luray

Posted by on augustus 3, 2014

Vandaag vertrekken we uit Washington en gaan we de Skyline Drive rijden, tenminste een deel ervan. Dat is eigenlijk de weg die door Shenehendoah National Park loopt. Wij gaan rijden totaan Luray, daar zit een erg kindvriendelijke camping van de Yogi Bears Jellystone keten.

Eerst een stop bij de Starbucks en boodschappen, daarna vergeet ik te tanken, balen. Op het eerste stuk snelweg zit niets dus eraf. Dat hebben we geweten! Stukken waar ik volgens mij niet mocht rijden en als toppunt een brug waar we niet over mochten ivm gewicht ;-), uiteindelijk wel getankt maar dan ook nog de hoofdprijs. Ach ja we kunnen verder, uur vertraging.

We lunchen net voor de Skyline Drive in Front Royal. Tijdens het boodschappen doen hebben we sushi meegenomen en voor Rosalie een soepje. Daarna nog ff een ijsje en dat vonden de kids helemaal geweldig, een Frozen Yoghurt tentje waar je je ijsje helemaal kon opleuken en zelf doen alles, dus ook tappen. Tig verschillende toppings en je betaalde in gewicht. Ze hebben zich ingehouden, met moeite. Toen heeft Rosalie even met Nynke gebeld, die mist ze toch wel. Florian ook nog ff met Eveline babbelen en Alice met Geertje. Zo’n sim is best handig ;-). Daarna verder, de Skyline Drive op.

Het eerste stuk is zo’n 25 mijl, daarna gaan we er weer af naar de camping, dat is bij Luray. Het eerste stuk is niet heel bijzonder, tenminste we zijn wel wat gewend. Wel mooi hoor en zeker leuk om te rijden. We stoppen ook een paar keer voor foto’s, leuk ook dat Rosalie mee doet. Florian wil blijven zitten want die wil zwemmen.

Rond 16 uur zijn we op de camping, de duurste tot nu toe. Het eerste plekje bevalt niet zo goed dus we verhuizen later die avond naar een nog duurder plekje ;-). De camping heeft alle voorzieningen en is bijna een mini pretparkje, 2 zwembaden, een water speelplaats, springkussen, grote glijbaan, mooie speeltuin, gratis waterfiets en minigolf en nog het een en ander.

Lekker nog ff zwemmen en we eten deze keer de maaltijden van de supermarkt, voor mij en de kids meatloaf, puree en boontjes, Alice had liever een samengestelde salade, geen hoogtepunt maar okay. Dan voor de kids nog een lekker ijsje en ff de arcade in, helaas ook hier geen klassiekers maar alleen die nieuwerwetse spellen ;-).

Morgen rustig aan op de camping, het zou mooi weer moeten worden maar nu regent het flink.

[xmlgm ngg_gallery=54]

Comments are closed.