browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wat een joekel zeg….

Posted by on december 4, 2009

Het dagje Melbourne was leuk, maar wat minder geschikt voor Rosalie. Zeker na een jetlag nachtje, wakker geworden om 1 uur. Bij ons in bed genomen en madam viel om 4 uur weer in slaap en ik daarna ook heel snel. Alice niet, die had ook last van jetlag. Allen bij mij valt het dus mee.

De camper ophalen dus…… Duurde wat lang allemaal, maar toen stonden we buiten te kijken naar een camper. “Nee, die kan het niet zijn, da’s een 6 persoons.” Effe checken op formulier, toch wel!!! Wat een joekel zeg! Een gelukje zullen we maar zeggen. Na de info van de verhuurder gaan we op pad. Poeh lijkt wel een vrachtwagen, zelf schakelen met links (erg irritant is dat), links rijden. Het is maar goed dat het een rustig wijkje is waar ik wegrij, of in ieder probeer (hij slaat 2 maal af voor we weg zijn ;-)).

Na de lunch, lekker broodje kip, leuk hoe ze dat doen, allerlei extra’s voor op je broodje, sla, avocado, uien, olijven, en nog veel meer om je broodje samen te stellen. Zo wordt zo’n broodje tenminste wat!

In ieder geval na de lunch en wat verder rijden gaat het al weer een stuk beter. We gaan naar Anglesea, het begin van de Great Ocean Road. Mooie, kindvriendelijke camping. Alice pakt alle spullen uit en ik ga met Rosalie op pad, eerst de speeltuin, daarna springkussen en dan komen we ook nog kangaroos (of wallabies) tegen. Das een gelukje en Rosalie vindt het prachtig. Daarna gaan we ook nog zwemmen.

Hier blijven we 2 nachten, het is een erg mooie omgeving, morgen eens met de camera op pad.

Na Anglesea vertrekken we naar Apollo Bay. De Great Ocean Road is echt prachtig om te rijden, vooral vanuit Melbourne. Onderweg stoppen we nog in Lorne voor wat broodjes en een zwembroek en sandalen voor Rosalie.

Weer een leuke camping in Apollo Bay, dichtbij het centrum. Vanavond gaan we voor Fish ’n Chips. Wel jammer dat er een koude wind waait, wel een lekker zonnetje maar geen buiten zwemweer.

Het strand is prachtig in Apollo Bay, rosalie speelt er leuk en wij genieten van het uitzicht. Daarna dus super Fish ’n Chips. Rosalie eet zich suf aan de frietjes met ketchup ;-).

De dag erop regent het en we besluiten door te rijden naar Warrnambool of Port Fairy. Natuurlijk weer stoppen bij 12 Apostles voor de foto’s. We lunchen weer in Port Campbell, net als 4 jaar geleden, tegenover waar we toen zaten. Top lunch, lekker broodje met balletjes en een wrap met kip tandoori en voor Rosalie een tosti.

Onderweg wat kleine kadootjes voor Rosalie gehaald (het is 5 dec, Papa gefeliciteerd!!!). Het wordt Port Fairy, camping met zwembad, hier kunnen we ook internetten dus meteen blog updaten en foto’s erbij zetten. Het wordt hier kouder dus we gaan de plannen omgooien, sneller richting Sydney dus, Grampians slaan we over (denk ik).

Later weer meer……

[xmlgm ngg_gallery=5]

3 Responses to Wat een joekel zeg….