browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

9 – 12 augustus: Retour camper – naar IJsland

Posted by on augustus 10, 2016

Vanaf Old Orchard Beach gaan we naar een camping vlakbij waar we de camper in moeten leveren. Best een eindje rijden.

We vertrekken best op tijd. Eerst natuurlijk ontbijt bij Dunkin Donuts, Alice wil weer een keer naar Starbucks maar die zit er dan niet. Deze zit ook bij een supermarkt, meteen de laatste keer boodschappen doen ook voor thuis. Dan verder op pad.

Ik heb nog een tussenstop ingepland bij een mall. Ik wil een slijpmachientje kopen, mooie lunchstop bij de foodcourt. 2 soorten Cheesesteaks worden het. Blijft leuk zo’n foodcourt! Helaas is het slijpmachientje wat te groot om mee te nemen, jammer scheelt toch bijna € 100,- met bij ons. Kids mogen nog een kadootje voor de terugreis, Florian een Hulk en Rosalie wat LEGO.

Daarna weer verder, het is erg druk rond Boston. Uiteindelijk zijn we om 16 uur op de KOA camping in Middleboro. Niets bijzonders, wel schone washokken, zwembad, speeltuin, springkussen en minigolf, kids zijn voorzien ;-).

De verwachting voor vandaag qua weer is regen. Hmmm jammer voor zo’n laatste dag met de camper! We slapen uit en ik ga een rondje hardlopen, dan begint het ook te regenen, steeds harder!

We zoeken maar een winkelcentrum in de buurt op om te gaan lunchen. Kort ritje door de stromende regen, koud is het totaal niet. Een top lunch!! Een erg goed Mexicaans tentje in de foodcourt, ik kies 3 verschillende zachte taco’s, kip, rund en varken. Allemaal super met lekkere salsa’s. Alice een flinke burrito, ook top. Over de kids zal ik het maar niet hebben. Als we terug lopen zie ik een pretzel tentje wat ik ken uit San Diego, daar neem ik nog een gratefull garlic pretzel met pittige kaas dip, lekker. Top lunch! Nog ff bij Best Buy koelkasten kijken, mooie modellen ;-)!

Als we terugkomen is het droog, kids nog ff zwemmen, springen en spelen. Zelfs nog ff kampvuurtje aan. We laten pizza en pasta bezorgen, dat is echt makkelijk hier. De voorbereidingen voor morgen doen we ook al, het minst leuke van de vakantie, inpakken, opruimen en schoonmaken van camper. Ach ja, morgen nachtje hotel en een auto.

Het is een erg plakkerige nacht, heel warm en benauwd. We zijn ook vroeg wakker, de kids vanaf 6 uur, poeh! Wij dutten nog wat maar ik ga er ook al snel uit. Best vroeg dus maar uiteindelijk zijn we om 10.15 klaar. Heerlijk helpende kinderen ;-). Het terugbrengen verloopt voorspoedig, aardige vent. Dan naar Hertz, die komt mij ophalen, handig en geen taxi nodig. Florian gaat ook mee. Helaas duurt dat weer wat langer, computer/systeem doet het niet. Dan maar old-school op papier, ach ja het lukt. Rosalie en Alice ophalen, Florian is in die 5 minuten in slaap gevallen. Hmmm in een auto rijden is toch relaxter dan in een camper ;-). Inpakken en dan richting hotel, eerst nog ff lunchen. Lekkere sandwich en wrap voor ons, kids soep en natuurlijk frites en tenders.

We kunnen meteen op de kamer. Alle zooi mee, kunnen we de koffers reorganiseren. Het is heel warm en benauwd weer, ff zwemmen en fijn in een koele kamer, douchen. Het begint dan ook gigantisch te regenen, echt een tropische bui met ook dezelfde benauwde warmte.

Het plan was om sushi te gaan eten maar iedereen (behalve ik ;-)) wil op de kamer eten. Effe kijken of er sushi bezorgd wordt, yep! Handig. Sushi bezorging dus. Daarna nog ff een ijsje halen.

Lekker weer in een normaal bed en alles bij de hand. Lekker. Op tijd gaan we slapen, bij iedereen gaat het licht uit.

Onze vlucht gaat om 14.35, dus we kunnen het rustig aan doen. Rond 10 uur moeten we hier weg, richting vliegveld, met drukte een uurtje rijden.

Op naar IJsland!

[xmlgm ngg_gallery=85]

Comments are closed.