browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Naar huis en thuiskomst

Posted by on augustus 15, 2014

Vannacht heerlijk geslapen, een goed bed doet toch wel heel veel voor je slaap. Beneden kan Alice koffie en wat ontbijtbroodjes halen. We gaan nog ff zwemmen, eerst wil Florian niet in het warme bubbelbad maar nu hij er in is geweest wil ie niets anders meer ;-). Dan gaan we douchen en klaar maken voor vertrek naar het vliegveld. De shuttle brengt ons naar de binnenlandse terminal maar nu komt de Amerikaanse service naar boven. De shuttle chauffeur trekt iemand van Delta aan z’n jasje en we worden meegeloodst naar een incheckbalie, wachttijd…… 0 minuten. Da’s makkelijk ;-). We checken dus meteen in, van onze bagage zijn we af. Dan gaan we lekker lunchen en gaan we naar de Internationale terminal, hiervoor kunnen we weer een shuttle pakken, achteraf ook een trein maar dan moest je al door security heen. Dat doen we dus alsnog bij de Internationale terminal. Hier hadden we een lange wachttijd verwacht maar ook hier kunnen we bijna meteen doorlopen, da’s wel wat anders dan laatst in San Francisco! Wel zo fijn met kids.

Het is allemaal veel sneller gegaan dan gedacht en om 14.30 uur zitten we al klaar voor vertrek terwijl we pas om 16.30 kunnen boarden. Ach ja, hier kunnen we ons nog wel ff vermaken.

We vertrekken op tijd en de retourvlucht gaat gelukkig weer goed. Florian slaapt zo’n 3-4 uur en Rosalie ook nog wel een 2-3 uur. Alice slaapt amper en ik denk ik een uurtje maar kijk wel 2 films, ook lekker.

Na ruim 8 uur zijn we weer op Schiphol. Mijn vader is er om ons op te halen en ik ben blij hem weer te zien, weggaan is leuk maar terugkomen misschien wel leuker (al zal dat maandag wel over zijn ;-)). Gewoon een fijn gevoel om weer in je vertrouwde omgeving te zijn. Eerste stop Starbucks.

Op naar huis, rond 11.00 zijn we thuis. Nu de dag doorkomen. De kids doen het super goed, Rosalie gaat spelen bij Bo en die komt pas tegen etenstijd weer thuis en we ruimen eerst wat op en dan ga ik wat boodschappen doen met Florian. Samen in bad en dan eindelijk Alices kado ophalen en een ijsje voor Florian. Dan zijn de ouders van Alice er ook, die gaan ook nog helpen ons wakker te houden, je kunt alle hulp gebruiken ;-).

We eten chinees en dan gaat de tv aan voor de kids, Florian ligt om 18 uur te slapen die gaat dan naar bed en Rosalie volgt al snel. Uiteindelijk redden wij het tot 20.30 dan trek ik het echt niet meer.

De nacht gaat iets minder. De kids worden allebei (eerst Rosalie en dan Florian) rond middernacht overstuur wakker. Ze zijn bang, na 5 weken bij elkaar slapen is alleen heel eng en stil geworden. We leggen een matras bij Rosalie neer waar Florian op gaat slapen en dat werkt als een speer. Liggen ze apart maar op dezelfde kamer. Nu slapen we allemaal door, wij tot 8.30 en de kids maken we na 9 uur wakker.

Nu maar hopen dat de jetlag niet vannacht of later doorzet.

Het zit er op, het normale leventje gaat weer beginnen. Op naar de volgende vakantie, wat dat wordt weten we nog niet.

[xmlgm ngg_gallery=66]

Comments are closed.