browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Verkassen naar Key West: 6 januari 2008

Posted by on januari 6, 2008
Perfect weer, he he dit is wat we verwacht hadden! De rit schiet goed op. We lunchen bij een leuk tentje met vis sandwiches, heerlijk! Om 15 uur zijn we bij ons hotel, ziet er mooi uit.
Vanuit lunchcafe, heerlijke Sandwich met gegrillde vis met mooi uitzicht.
He Stuk!!!
Wat een mooie blauwe zee.
Omdat we niet meteen in de kamer mogen gaan we kijken bij het zwembad, dat ziet er mooi uit. Rosalie wil meteen zwemmen. Eventjes geduld hebben is erg lastig, gelukkig maar 30 minuten en dan zwemmen. Ze vindt het prachtig, een echte waterrat, helemaal niet bang. Met haar bandjes om kan ze ook alleen drijven. Ze speelt er op los.
Onze kamer is een suite (Key West Sheraton Suites) en ziet er prachtig uit. Fijn met een afschijdingsdeur tussen de slaapkamer en de zitkamer. Voor Rosalie een mooi kinderbedje op wieltjes en een koelkast en magnetron.
Na het zwemmen gaan we eten bij TGI Friday, lekker, jammer dat Rosalie zo moe was ;-), we moesten dus wat gaan wandelen. We kregen Gyoza, maar daar zat wat pittigs over en dat hadden we niet meteen door terwijl Rosalie er wel van begon te eten. Dat vond ze niet zo leuk!

Comments are closed.