browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nogmaals kloof en naar Marineland

Posted by on augustus 9, 2017

Op zondagochtend is het waarempel bewolkt en het lijkt te gaan regenen, misschien zelfs onweren. We gaan toch ff lopend het dorp in om brood te halen. Op de terugweg begint het zachtjes te regenen. Het plan was eigenlijk dat ik met de kids terugging naar die kloof, is maar 15 min vanaf hier. Dat doen we maar niet, of nog niet. We blijven wat bij de caravan en zoals de voorspellingen aangaven, na 12 uur is het weer prachtig en snoeiheet. We gaan dus toch, alleen niet ’s ochtends maar ’s middags.

Het is een super leuke middag. Het wordt wel aardig druk daar maar toch erg leuk en lang niet zo druk als strand of zwembad! Het lukt ook om droog verderop te komen, camera en telefoon is er dus bij voor de filmpjes en foto’s. Top! Kids overtreffen zichzelf door ook nog van de hoogste rots in het donkere water te springen, prachtig! Rond 17 uur zijn we terug, nog ff naar het zwembad waar Alice is. Nog ff een ijsje en dan terug. Wel vermoeiend dat klimmen, zwemmen en klauteren met ‘bepakking’ ;-).

We zien de oranje dames Europees kampioen worden, leuk zeg!! Dan willen we een Pain Americain gaan eten, zeg maar Franse snackbar. Helaas is die wie ik wilde dicht, we belanden bij een diner, leuke zitjes, mooi tentje en het eten is best ok. Het is wel laat als we terug zijn. Uitgeteld!

Op maandag gaan we naar Marineland, geen idee of het helemaal verantwoord is. We willen eigenlijk van te voren lunchen met broodjes van een zaakje in Antibes, kennen we nog van de vorige keer, super broodje met eendefilet, gesiers, truffelkaas, yam! Helaas op maandag dicht, grrrr. Later deze week dan maar. Dan toch maar veel te duur en slecht op Marineland, 40 eu voor 4 hotdogs met chips en drinken. Gelukkig is het verder een hele leuke, wel snoeihete, dag. Erg leuke shows gezien met dolfijnen, orka’s en zeehonden. Leuk foto’s kunnen maken, de rest stelt niet veel voor. Grootste nadeel was de drukte en de prijzen, maar Florian en Rosalie vonden het leuk en dat maakt alles goed.

Op de terugweg gaan we bij een zelfpak restaurant eten. Best okay en weer, de kids vinden het leuk en het smaakt best. Kids zo naar bed en ook nu weer, uitgeteld. Vermoeiend zeg, vakantie vieren! Morgen rustdag, alleen ff boodschappen doen en verder niets.

Yep, vandaag gaan we ’s ochtends boodschappen doen, lunchen en dan naar het zwembad. Na het eten lopen we Roquebrune in voor een ijsje, de activiteit van vandaag ?. Morgen weer wat actievers.

Comments are closed.