browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De laatste dagen in Grosetto, Toscane

Posted by on augustus 3, 2017

Het zit er weer bijna op hier. Na de dag bij Argentario willen we op zondag een rustig dagje op het strand. We doen rustig aan en pas rond 11 uur gaan we op pad. Bij het strand is het erg druk, geen parkeerplek te vinden. De kids geven aan dat net zo lief bij het huisje gaan zwemmen, nou dan doen we dat. Ik zet ze weer af en rij zelf door om wat lekkers voor de lunch te halen, dat lukt wel met lekker beleg, fruit en brood. Het wordt dus heel relaxt rond het huisje hangen.

We gaan eten vlakbij en lopen door de velden daar naartoe. De kids pizza, lekkere! Wij delen een witte pizza met truffel, porcini, olijvenpasta en prociutto, daarbij een spaghetti vongole. Lekker, al is al dente wat mij betreft hier vaak net te dente. We bestellen nog een extra pizza om mee te nemen, avondeten voor morgen met de rest van de pizza van de kids.

Op maandag hebben we de kids nog een dagje waterpretpark beloofd, vlakbij In Follonica. Een leuk park, wel wat prijzig, niet te groot. Helaas is het wel zo als je op Bali bij Waterbomb bent geweest kan daar weinig tegenop. Ach we hebben een leuke dag, alle glijbanen gehad, niets heel spectaculairs. Even na zessen zijn we weer terug, de pizza's smaken top! We zijn uitgeteld.

Morgen de laatste boodschapjes, alles weer inpakken, opruimen in het huisje, zwemmen en de auto weer inladen met dakkoffer er weer op. En dan op naar de Cote d'Azur.

Comments are closed.