browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Naar Cherokee bij Smoky Mountains

Posted by on augustus 10, 2014

We vertrekken voor onze doen vrij vroeg vanochtend rond 9 uur zijn wel al bij Starbucks voor het ontbijt. We moeten zo’n 190 mijl vandaag en het zou slecht weer worden dus laten we de tijd maar nemen.

De rit gaat goed en ja het is slecht weer maar ook weer niet zo erg, al vindt Florian de regen maar niets. We stoppen voor de lunch bij Dennys, kunnen de kids pannenkoekjes eten, daar hebben ze zin in. Rosalie gaat voor roerei, spek en pannenkoekjes en Florian pannenkoekjes en worstjes. Wij gaan allebei voor een hamburger en ik moet zeggen die smaken goed erbij wat cheese fries met bacon, zooooo slecht maar wel lekker!

Dan begint ook het leukste deel van de route, de bergen in. Erg leuk om te rijden en de wolken hangen laag. We stoppen in Cherokee voor wat boodschappen en rijden dan door naar de KOA camping, de eerste KOA deze vakantie (da’s een keten van campings in Amerika en Canada). We krijgen een  fijn plekje vlakbij het zwembad, binnenbad, winkel, restaurant, eigenlijk alles dus da’s wel lekker. Een leuke plek onder bomen, met een overdekte picknicktafel. Leuk. We hebben inmiddels de zon ook weer gezien maar af en toe regent het nog, koud is het zeker niet hier. Internet is hier erg slecht en bereik op de telefoon hebben we ook niet, we zijn dus afgesloten (bestaan we dan nog wel? ;-)).

Eerst zwemmen in het overdekte zwembad, lekker. Douchen, de toiletruimtes vallen bij de vrouwen wat tegen maar bij de heren prima, wat is dat toch dat het bij de vrouwen viezer is? Dan gaan we nog ff midgetgolf (Rosalie is helemaal trots dat ze zelf de golfclub en balletje is gaan halen en Thank You heeft gezegd :-)) en Florian op zo’n groot springkussen.

We eten pasta en vooral Florian vindt dat erg lekker, keeps you alive zullen we maar zeggen ;-). Na het eten ga ik naar de Mingo waterval, het zou een halve mijl van de camping moeten zijn. Dat valt een beetje tegen, achteraf is het zo’n 2 km tot bij de waterval. Maar de waterval is leuk, statief erbij en foto’s maken, erg leuk. Wel snel terug want in het donker hier langs de weg lopen zie ik niet zitten, op voetgangers zijn ze hier niet ingericht!

Morgen waarschijnlijk het Cherokee Indian museum bezoeken en het is de bedoeling dat we die avond BBQ gaan eten, dat is heel langzaam gegaard vlees met een bbq saus. Ik ben erg benieuwd.

[xmlgm ngg_gallery=61]

Comments are closed.