browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Frankrijk 2007: Dag 11

Posted by on mei 8, 2007
Vandaag is het weer een feestdag in Frankrijk, alles is dus dicht. Geen probleem, we blijven weer lekker op de camping. Het is weer stralend weer vandaag, zo is het echt vakantie. ’s Morgens blijven we eerst bij de caravan en kan Rosalie lekker buiten spelen op het ‘terras/veranda’. Na haar slaapje gaan we om ca. 14 uur weer zwemmen. Goed ingesmeerd want de zon schijnt weer flink. Het zwemmen vind Rosalie erg leuk, ze is niet bang om nat te worden en spattert zelf ook flink. Voor bandjes ben je nog echt te klein dus we houden je goed vast.

’s Avonds halen we een lekker pizza van Nova, erg lekkere pizzas en ik ben er kritisch op! Rosalie heeft weer lekker gegeten van haar Franse maaltijd. Ze heeft flinke snotneuzen nu dus af en toe dan ziet ze er flink wild uit, zeker met eten. We proberen haar uit een beker te laten drinken en af en toe lukt het maar dan zet ze beker op haar kin of bovenlip, lachen voor ons, maar dus niet helemaal goed ;-).

Morgen gaan we naar de markt in Frejus en gaan daar dan ook ergens lekker op een terrasje lunchen, tenminste als Rosalie het goed volhoudt.

Comments are closed.