browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Naar Sea Life

Posted by on augustus 9, 2014

Omdat het vandaag slecht weer lijkt te worden gaan we naar Sea Life, een uitgebreid aquarium. Het zit zo’n 35 mijl vanaf Spencer in een groot winkelcentrum in Concord.

We zijn allemaal erg vroeg wakker maar uiteindelijk vertrekken we pas na tienen. Rustig aan en we wilden de camping nog een nachtje vastleggen. Rond 11.30 zijn we er en het is een mega winkelcentrum met een flinke bioscoop en het aquarium dus. Eerst Starbucks en dan al snel lunchen, een flinke cheesesteak voor ons. Daarna naar het aquarium. Het is uiteindelijk vrij klein maar wel erg leuk gedaan en het leukste is denk ik de voeltank, kun je krabbetjes, zeesterren e.d. aanraken.

We halen nog voor allebei een kadootje voor in het vliegtuig, halen wat sushi en dan gaan we terug naar de camping. Rond 16.30 zijn we daar weer. Het is een stuk frisser geworden, lekker voor de nacht! Toch gaan de kids nog ff zwemmen ;-). Ondertussen zoek ik naar een volgende camping en de keus is gevallen op Cherokee KOA, iets verder dan  normaal, 190 mijl, maar goed te doen en gewoon iets minder lang stoppen. Daar hebben ze een binnenbad, wel zo lekker met het mindere weer. En voor mijzelf er zit een waterval een kwartiertje lopen vandaan, daar kan ik los gaan met camera en statief! 😉

Net voor we gaan eten komt de eigenaar van de camping langs om te vragen of de kids het vissen voeren willen zien. Er zit hier een visvijver bij die dus gevoerd worden. Mogen we samen in het golfwagentje mee naar de vijver. Florian vindt het erg spectaculair en spannend. Een leuk dingetje voor de kids. Daarna sushi eten.

Morgen dus wat verder rijden.

[xmlgm ngg_gallery=60]

Comments are closed.