browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Op naar Crosswinds Campground

Posted by on augustus 8, 2014

Voor vandaag staat de Crosswinds Campground op het programma. Het is niet ver rijden dus we doen lekker rustig aan. Deze camping belooft mooie plekken, zwembad, schone toiletten en wat meer in de bewoonde wereld ;-).

We doen lekker rustig aan, de kids gaan nog ff airhockey spelen terwijl ik de boel op orde maak om te vertrekken. Ook maar een keertje olie peilen ;-). Florian is al in z’n eentje naar de gameroom gegaan en daar heeft ie zichzelf binnengesloten, toen Alice en Rosalie er naar toe gingen hoorden ze al van ver Florian huilen. Hij was flink geschrokken en wilde daarna niet meer. Toen ik ff bezig was wilde hij toch wel weer.

Eerste stop een Starbucks voor Alice, dat is in Danville en kleine 40 mijl verderop. Het is dan al weer half 12 dus we maken er maar meteen een lunchstop van. The usual voor de kids, frites (die zullen dadelijk thuis wel weer moeten wennen!!) en voor ons noedels. We nemen van een ander tentje chinees mee voor vanavond, dat lusten de kids ook goed.

Ik ga dan zelfs nog ff winkelen voor mezelf! 2 spijkerbroeken voor $ 60,- da’s geen geld! Alice natuurlijk ook en voor Rosalie nog een zonnebril. Daarna weer op pad. Het is begonnen met regenen maar koud is het niet. Voor we bij de camping aankomen doen we nog wat boodschappen en daar hebben we ook een begin gemaakt met de boodschappen voor thuis. De kids zitten in een hele leuke boodschappen kar.

De camping is echt een mooie, ruime plek tussen hoge bomen en ook nog vlak. Dichtbij de speeltuin en het zwembad en de toiletgebouwen die de goedkeuring van Alice krijgen ;-). Natuurlijk gaan de kids zwemmen, het regent zachtjes maar koud nee. Wat kunnen die kids toch een herrie maken, ik hoor m’n eigen ouders roepen zo ga ik nu tegen Rosalie en Florian te keer dat ze rustiger moeten doen!

Lekker douchen en eten. De kids nog ff in de speeltuin los gaan. Daarna de kids in bed en we hebben ze zowaar vroeg in bed en ze zijn snel rustig!

Morgen gaan we naar Sea Life, een aquarium zo’n 35 mijl verderop. Er zit ook een mooie foodcourt vlakbij dus eten zal wel goedkomen ;-).

[xmlgm ngg_gallery=59]

Comments are closed.