browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Grotten van Luray

Posted by on augustus 5, 2014

We zijn vandaag de druipsteengrot in Luray gaan bekijken. Hopen maar dat Florian niet te bang zal zijn.

Het is maar een klein eindje rijden, in 10 minuten zijn we er. We zijn nog best op tijd. Iedere 20 minuten vertrekt een groep en we hoeven maar eventjes te wachten.

Als we naar binnen komen zegt Florian wel heel grappig dat we door een wolk zijn opgegeten. Zo ziet hij die druipsteen constructies dus ;-). Het ziet er allemaal heel erg mooi uit en de tocht door de grot is zo’n 1,5 mijl. Florian die heeft het na een half uur wel gezien.

Het mooiste vond ik de weerspiegeling in heel stilstaand water, echt prachtig was dat, net een spiegel. Hopelijk is dat ook goed te zien op de foto’s.

Na de grotten nemen we snel een broodje ernaast want Florian is niet meer te genieten en we worden er allemaal chagrijnig van ;-). Na een tosti gaat het een stuk beter, we leren toch maar niet om te zorgen voor wat te snaaien voor Florian!

Ons echt lunch adres is een heel leuk tentje midden in Luray. De kids delen een tosti maar dat lukt niet zo goed na het kleinigheidje ervoor. Wij nemen allebei een lekker broodje: Pastrami & Swiss voor mij en Cuban Pork voor Alice. Flinke sandwiches!

Daarna nog ff boodschappen bij Walmart en dan terug naar de camping, kunnen we nog lekker ff zwemmen. Maar ik ben ook nog ff bezig om de black tank goed leeg te krijgen, mooi klusje ;-), ach gewoon met de slang erin en het was gefixt.

We laten pasta brengen, lekker makkelijk en het smaakt best. Na het eten nog even naar de gameroom met de kids. Het zijn hier veel spelletjes om bonnen te winnen, weinig aan vind ik maar Rosalie is er dol op. Wat winnen, al is het troep, en dan hoe lang het duurt voor ze iets heeft uitgezocht!

Morgen trekken we verder naar het zuiden, laatste stuk Skyline Drive en dan een camping zoeken. Iets gezien langs de James River of wat meer langs Blue Ridge Parkway, morgen maar ff kijken hoe ver we zijn rond de middag.

[xmlgm ngg_gallery=56]

Comments are closed.