browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De Amish

Posted by on juli 30, 2014

Vandaag zijn we de Amish gaan bezoeken. Vanuit de camping was er een tour waarbij je door het achterland werd gereden waarbij het een en ander over de Amish werd verteld. Het zijn dus Mennonieten, ik snap de regels niet waar ze aan moeten voldoen. Het lijkt er op dat ze vooral aan het oude vast blijven houden. Wel duidelijk is dat opleiding niet zo belangrijk is, vooral dus aan het werk en de vrouwen zwanger worden. Vernieuwingen worden niet gewaardeerd! Soms heel dubbel, wel met een step mag maar een fiets mag weer niet.

Het was een interessante ochtend en een relaxte tour. De 3 stops waren bij een quilt winkel, een kaarsenwinkel waar ze ook zelf gemaakt ijs hadden en als laatste een winkeltje waar ze handgemaakte zachte pretzels hadden. Natuurlijk overal wat gekocht: een tasje met kleurtjes en kleurboekje voor de kids, een handdoektas voor Rosalies zwemles, natuurlijk een ijsje (die ik zelfs lekker vond) en een top pretzel met kaasdip. Daarna was de tour afgelopen en werden we terug gebracht.

Geen grote supermarkten hier dus bij een kleinere langs geweest, erg leuk. Toen zelf de lunch gemaakt, tosti’s voor de kids en voor ons een roastbeef sandwich met provolone en een turkey sandwich met swiss. Lekker!

Daarna nog gezwommen in het mooie zwembad hier en de dag is alweer voorbij. De tijd vliegt! We bestellen een pizza voor het avondeten.

Morgen gaan we naar Washington, niet zo’n lange rit. Dit weekend gaan we de stad in, waarschijnlijk met de fiets. Dat lijkt ons wel wat, leuker dan metro omdat je wel alles ziet en makkelijker met de kids dan lopen want de afstanden zijn wel wat groter. Alleen is de weersvoorspelling wat minder, niet koud maar wel wat regen.

[xmlgm ngg_gallery=50]

Comments are closed.