dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJEEen tijdje heb ik wat minder om soep gegeven, ik weet niet hoe dat is gekomen, maar nu ben ik weer helemaal gek op soep geworden. Het enige is eigenlijk dat ik zelf bijna nooit soep maak, dit komt omdat het nogal lang duurt om zelf soep te maken, zelf bouillon trekken duurt minimaal 1 volle dag, en dat komt er niet van als je een 40 urige werkweek hebt. Daarom ga ik maar soep eten bij mijn moeder, die de lekkerste soepen kan maken, vooral de uiensoep vind ik heerlijk van haar, maar ook de groenten-tomaten soep die je met een vork kan eten is heerlijk. Dat vind ik trouwens ook het lekkerst, soepen die flink gevuld zijn! De nu in opkomst zijnde bamisoepen zijn ook heerlijk als maaltijdsoep.
2-3-2013 - Bezocht: 43 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Nederland - Zet een grote pan met koud water op met daarin de knook. Breng aan de kook en schuim ...... 1 flinke knook (bot van rund) of mergpijpjes
250 gram soepvlees
500 gram gehakt (mag run.....
18-2-2013 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Doe de ribbetjes en speklap in een grote soeppan samen met de geweekte erwten. Doe...... 1 pak hele erwten – 500 gram, een nacht in koud water gestaan 500 gram varkensvlees, rib.....
23-2-2012 - Bezocht: 38 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Nederland - Rooster de wortel, prei, selderij, ui en tomaat in een braadslee, zo'n 20 minuten. Be...... 1 kg ossenstaart (liefst grote stukken, makkelijker om het vlees van te halen) 2 winterpe.....
21-3-2011 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Frankrijk - 1. Hak de ossenstaart in een aantal stukken en bak het vlees met de kruiden in boter ...... voor 6 personen • 1 kg. ossenstaart • 40 gr. boter • 1 ui • 1 wortel • 1/2 .....
19-10-2009 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit de olie in een grote pan en fruit daarin de ui glazig. Doe de rookworst en sal...... 3 el olie 1 grote ui, zeer fijn gesnipperd 1 rookworst, in blokjes 150 gram salami, in .....
24-4-2009 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Fruit zachtjes in olijfolie, daarna blokjes aardappel , fijngesneden knoflook, gesned...... 2 blikken kikkererwten,200 gr.Chorizo, 200gr.ham, 1 prei, 1rode paprika, 1 grote ui, 3 ten.....
13-6-2008 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Spanje - 1. Verwarm de over voor op 240C. 2. Maak de parika’s schoon, snijd ze in vieren en r...... 2 el. rode wijnazijn 2 rode paprika's 2 komkommers, fijngehakt 2 teentjes knoflook 1 l.....
25-5-2008 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Belgie - Schil de komkommers en maak komkommer pareltjes met behulp van een Parisiennelepeltje...... 4 komkommers 2 grote uien 3 takken wit van prei 2.5 liter kippenbouillon Zout en peper.....
3-12-2007 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Groot Britannie - Smelt de boter in een grote pan en voeg de prei, wortel en bleekselderij toe. Bak ze ...... 1 grote prei, fijngehakt 1 grote winterwortel, in blokjes van halve cm 2 stengels bleeks.....
2-2-2007 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Mexico - Kook het soepvlees met 4 tuinkruidenblokjes in 1,5 ltr. water tot het zacht begint te...... 1,5 pond soepvlees 50 gram boter 1 ui 70 gram tomatenpuree 1 flesje hot Chilisaus 1 e.....
2-2-2007 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Nederland - Smelt de boter in de pan, en bak de gesneden ui glazig, voeg de bouillon toe met de g...... 50 gram boter. 1 ui. 1 pakje kruidenkaas 1 pakje roomkaas 1 kg. Prei 1,5 ltr. tuinkru.....
28-11-2006 - Bezocht: 142 keer - Doorgestuurd: 212 keer - Voorgerecht - Turkije - Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de b...... 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 1 aardappel, geschild en i.....
29-10-2006 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Voorgerecht - Polen - Paddestoelen wassen en nat maken met koud water. De gewassen soepgroenten toevoegen e...... 0,5 - 0,6 kg bieten, 250 gr. Soepgroenten, 20-30 gr gedroogde paddestoelen, 20 gr .....
1-10-2006 - Bezocht: 75 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Voorgerecht - Turkije - Breng in een grote pan de bouillon aan de kook en voeg de kipfilet en de rijst toe. K...... 1500 ml kippenbouillon 300 gram kipfilet, in stukjes 125 gram rijst zout en peper 4 ei.....
2-7-2006 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Hoofdgerecht - India - Verhit de olie in een grote pan en voeg de uien, knoflook, gember, wortel, bleekselde...... 3 el olie 2 uien, gehakt 1 el gehakte verse gember 2 wortels, in schijfjes of blokjes .....