okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 16 2019
Het is eigenlijk een schande dat je dit Surinaamse bruine bonen durft te noemen. Massala in een Surinaamse bruinen bonen dat hoort niet. En kip niet helemaal gaar bakken is vragen om problemen. En dan.......
In Belgie kun je lekker eten! Er zijn zoveel restaurantjes en Belgen weten tenminste wat genieten is. Daar kunnen de meeste Nederlanders een puntje aan zuigen.
Probeer maar eens een echte Belze zak frites te krijgen. Yummy! In Baarle Nassau staat een busje met heerlijke frites.
De Waterzooi, Paling in 't groen, broodje Smog......, ja het is lekker eten in Belgie.
19-1-2017 - Bezocht: 47 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Verwijder het vlies en overtollige vet van het vlees en kruid ze met peper en zout. D...... 2 kg dikke rib of varkenswangen, in middelgrote stukken gesneden 150 gram ongezouten bote.....
12-10-2009 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Bestrooi het vlees met bloem. Smelt wat boter in een koekenpan en bak het stoofvlees ...... 500 gr. runder stoofvlees in grote dobbelstenen 200 gr. uien, in halve ringen 1 el worce.....
27-12-2008 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Pasta gerechten - Zet een ketel met ruim water op en kook de penne rigate al dente. Neem een grote braa...... 16 scampi’s 200 gr penne rigate 400 gr tomaten uit blik ½ ui, fijngesnipperd 2 teentje.....
25-5-2008 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Soep gerechten - Schil de komkommers en maak komkommer pareltjes met behulp van een Parisiennelepeltje...... 4 komkommers 2 grote uien 3 takken wit van prei 2.5 liter kippenbouillon Zout en peper.....
12-5-2008 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Zoete gerechten - Doe de rozijnen in een kom en zet ze gedurende 90 minuten onder lauw water. Weeg al d...... 600 gr tarwebloem 300 ml volle melk 18 gr verse gist 4 eidooiers 130 gr roomboter 100.....
25-5-2007 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Vlees gerechten - Voorbereiden: Leg Laurierblad en kruidnagels onder in een schaal en leg de rollade...... 1 Varkensrollade van een kilo 1 Laurierblad 2 Kruidnagels 2 flesjes Bokbier (Grolsch) i.....
8-9-2006 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Bijgerecht - Vis gerechten - Voorbereiding Snij de ui en de wortel heel fijn pel de knoflookteentjes Maa...... wokolie 20 scampi's 1 Ui Een wortel 3 tomaten een EL tomatenpuree 2 teentjes knofloo.....
25-7-2006 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - - Kook de kip gaar met de laurierbladeren. - Haal het wit vlees van de gebeente en...... Voor de kip: 1 wortel 1 ui 1 stengel prei 1 soepkip 2 laurierblad 1,5 l water V.....
30-6-2006 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Snij het hoedje van de Romatomaten en hol ze uit met behulp van een lepeltje. Snij ee...... 12 roma of pruimtomaten 500 gr kippengehakt Bosje verse kruiden naar keuze 1 rode of gr.....
26-2-2006 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Groente gerechten - Breng een grote pan met water en zout aan de kook. Leg de gewassen, hele stronken wit...... 1 kg witlof (of 6 stronken) 200 gram gekookte ham in dunne plakken, de vetrand verwijderd.....
30-1-2006 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Nagerecht - Zoete gerechten - Breng het water en de suiker aan de kook en laat 5 minuten ongeroerd koken. Laat in a...... 450 ml water 170 gr suiker 1 bakje aalbessen 50 ml aalbessenlikeur, aalbessenjenever.....
30-1-2006 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Groente gerechten - Schil de aardappelen, was in stromend water en droog ze met een handdoek. Snij staafj...... 800 gr bintje, gold of russett Zout naar smaak toevoegen.....
30-1-2006 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Voorgerecht - Groente gerechten - Breng water met zout aan de kook en blancheer de asperges totdat ze bijna gaar zijn. ...... .....
30-1-2006 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Snack - Zoete gerechten - Pureer 50 gr aardbeien met 1 eetlepel citroensap en breng op smaak met zoetstof. garn...... Gebruik alleen dieetchocolade 50 gram aardbeien 1 eetlepel citroensap Zoetstof Light-i.....
25-8-2005 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Voorgerecht - Soep gerechten - Stoof de ajuin met een beetje boter tot deze glazig is, voeg vervolgens de veldsla to...... 1 ui 2 bakjes veldsla 1 liter gevogeltebouillon Zout, peper, nootmuskaat verdikk.....