dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE20-5-2002 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Bijgerecht - Italie - pan Verhit de boter in de pan en voeg de bloem toe. Roer totdat de bloem gekleurd ...... BIESLOOKROOMSAUS MET KAAS EN BLOKJES HAM voor 2 personen vegetarisch. 25 gram roomboter.....
20-5-2002 - Bezocht: 36 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - kom bakvorm en bakpapier Verwarm de oven voor op 175 graden. Roer de boter en ...... DADEL- APPELBROOD een recept uit Brood, meer dan 120 recepten uit de hele wereld- vegetari.....
20-5-2002 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Bijgerecht - Marokko - Behalve de kokos alle andere ingrediënten in een blender of keukenmachine vermalen en...... ENERGIEBALLETJES vegetarisch- veganistisch- vedisch 100 gram dadels 100 gram abrikozen.....
20-5-2002 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Bijgerecht - Italie - Verwarm de olie of boter in een pan. Doe daar de bloem bij en roer dit tot de meel mo...... PETERSELIE ROOMSAUS vegetarisch- veganistisch en vedisch 2 eetlepels volkorenbloem 25.....
20-5-2002 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Bijgerecht - Nederland - Kook de eieren hard. Verwarm de boter in de pan en voeg zout, peper en slagroom toe....... ROOMSAUS MET EI 2 personen vegetarisch 125 ml slagroom 2 eieren 50 gram roomboter ve.....
20-5-2002 - Bezocht: 36 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Bijgerecht - Marokko - schaal bakplaat Snijd de dadels, vijgen en abrikozen in kleine stukjes. Breek de...... ROZIJNEN- NOTEN- VRUCHTENBROOD vegetarisch- veganistisch en vedisch 250 gram volkorenme.....
20-5-2002 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Nagerecht - Frankrijk - kom bakplaat Maak van de ingrediënten een soepel deeg dat je afgedekt in een kom,...... ROZIJNEN WALNOTENBROOD vegetarisch- veganistisch en vedisch 250 gram volkorenmeel 250 .....
20-5-2002 - Bezocht: 46 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Lunchgerecht - Nederland - Door het deeg noten en geweekte rozijnen mengen. Kneed een soepel deeg van de ...... VARIATIES BROOD: vegetarisch, veganistisch en vedisch 400 gram volkorenmeel 100 gram soj.....
16-5-2002 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Italie - 2 stukken aluminiumfolie koekenpan Bak de quornfilet in de olie bruin en knapp...... QUORNFILET MET GEITENKAAS IN FOLIE 2 quornfilet 2 teentjes knoflook 1 theelepel tijm.....
13-5-2002 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - kom Maak een dressing van de bio-garde of sojayoghurt, rozijnen, hindoestaanse mas...... LOFSLA 2 stronkjes lof 3 eetlepels bio-garde of sojayoghurt voor veganisten ½ theele.....
12-5-2002 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - China - wok De tofu een uur in de marinade laten staan. Daarna 5 min op hoog vuur bakken i...... BAMI vegetarisch, veganistisch en vedisch 1 blok tofu naturel voor de marinade: 3 .....
10-5-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Snack - Amerika - De tofu met de kruiden en 1 eetlepel olie mengen en aan stokjes rijgen. De stokjes mo...... BALTI TOFU Vegetarisch en veganistisch 1 bakje tofu roerbak ½ theelepel chilipoeder ½.....
10-5-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Snack - Amerika - Meng alle ingrediënten tot een mooi samenhangend deeg en verdeel het in een beboterde...... KOKOSBROOD 200 gram zelfrijzend bakmeel 2 eetlepels maïsmeel of bloem 125 gram roomb.....
10-5-2002 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - India - Een pan met 2 liter water opzetten en aan de kook brengen. De linzen en de rijst goe...... LINZENSOEP vegetarisch en veganistisch ruim voldoende voor 4 personen 1 pond groene li.....
10-5-2002 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Snack - Amerika - Meng de quorn of tofu met sap en schil van de sinaasappel, de knoflook, chilisaus en ...... QUORN OF TOFU DOGS vegetarisch en veganistisch ½ doos quorn of roerbak tofu geraspte s.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Home